Új hozzászólás Aktív témák

  • #18001664

    törölt tag

    válasz nbukta77 #9127 üzenetére

    P20 Pro :Éjszakai fotózás jobb, részletgazdagabb, hosszabb záridő és akár magasabb ISO. Bővített kameraszolgáltatások ( fénnyel festés, esti mód ).
    Ujjlenyomatolvasó mérföldekkel gyorsabb és pontosabb, akku picit erősebb. Rendszer ott is atom stabil de néha hajlamos 1-1 alkalmazást eldobni a memóriából. 128Gb tárhely nagyon pazar. Nagy méretű kameraszenzor, amiben sok tartalék van még.
    Ami viszont hagy némi kívánnivalót : videóstabilizálás csak 1080p 30fps-nél van, 60-nál már nincs, 4K-nál nincs 60fps. Kamera algoritmus még csiszolásra vár, de biztos, hogy megéri kivárni.

    S9 Plus előnyók :
    Ugyanúgy sztereó hangszórók vannak mint a P20 Próban, de az S9+ AKG hangszórói brutálisan szólnak. Nappali fotózás szerintem itt erősebb mint P20 Prónál, ahogy a videózás is. Fókusz mintha pontosabb és gyorsabb lenne az S9+-ban, kijelző gyönyörű és nagyon jól olvasható napfényben. Rendszer villámgyors és stabil itt is, nem érzek különbséget a P20P-hoz képest ( igaz nem játszok ).
    Hátrányok :
    10sec maximális záridő a 30 helyett, szerényebb ISO, kisebb szenzorméret. Ujjlenyomat olvasó nem olyan gyors és pontos, van, hogy nem is érzékel ha odatestem az ujjam, főleg ha picitt izzadt. Karcsúbb akksi, de nálam 6-7h SOT meg szokott lenni 14-15h készenléttel, előfordult már 8h SOT is.

    Biztos kihagyok valamit de majd eszembe jut.

    GSM és WiFi térerő nekem egyformának tűnik de nem azt figyelem egész nap.

Új hozzászólás Aktív témák