Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz csorbajeno #33021 üzenetére

    Én mindig szemezgetek minden telefonnal, de nem gondolom komolyan sose :)) .
    Most is nézegettem a OP7Pro-t, de az a baj, hogy megint összességében nézve csak a Samsung a legjobb.
    Abban reménykedem, hogy a felületet sikerül energiatakarékosabbá tenniük mert szerintem többet is ki lehet hozni ezekből a telefonokból mint amit most ki lehet.

    T_chris:
    Azért arra majd figyelj, hogy a másodlagos telefon ne legyen jobb mint az elsődleges ;]

    Vandie:
    Én se sokat játszok, de mostanában ez a Call of Duty: Moibile megfogott, de elég szépen viszi és az a poén, hogy s9+ lehet állítani Max FPS-t amíg a huawei p20Pro és iPhone 11Pro Max-on nem lehet csak nagyon magasra :C
    Szóval azért csak csak elég jó hardver került ebbe a kis ketyerébe.

    esbii22:
    Nem kell semmi különös indok, a garancia első évében ingyen cserélik az akkumulátort. Vidd be és mond azt, hogy gyorsan merül a telefon, csináltál gyári adatok visszaállítást, de nem oldotta meg a dolgot. Lényegtelen nem fognak semmit méricskélni cserélnek akksit és usb csatit meg még valami csavarokat.
    (Én egyébként azt se mondtam, hogy gyorsan merül csak annyit, hogy olvastam fórumon az alkatrészekre egy év garancia van ezért szeretném kicseréltetni ennyi... 1 nap alatt kész volt)
    Viszont arra figyelj, hogy hivatalos Samsung szervizbe vidd még akkor is ha Telenoros, nem számít(valószínűleg a Teleonor is a Samsung szervizbe küldi.) ingyen csinálják. Meg spórolsz magadnak 3 hét kínlódást.

Új hozzászólás Aktív témák