Új hozzászólás Aktív témák

  • kalapacsolok

    senior tag

    Sziasztok! S7-ről váltottam.

    Aki fólia ügyben gondolkozik, ajánlom a WestEnd Mobile outfitters céget, ahol pl 7500 ft-ért raknak fel bármilyen domború felületre, így erre a telóra is matt üvegfóliát, ami baromi jól mutat, én előző telefonomon is ezt használtam, gyakorlatialg nem látszódik rajta ujjlenyomat és nem tükröződik, hátránya, hogy a fehér szín kicsit szemcsés lesz.

    S7-ről váltottam, pár dolgot szeretnék beállítani, de nem megy:

    1) Be lehet állítani, hogy a home képernyőn csak ikonok látszódjanak, alatta ne legyen szöveg (Firefox, Térkép, Waze stb)?

    2) Sokszor van az, hogy pl megnyitok vmi dokumentumot a telón, dolgozom a gépen, időként rá kell pillantsak, de hamar elalszik a teló, és nem nézek folyamatosan rá. Van vhol vmi gyorsikon (pl értesítéseknél), aminél ki lehet kapcsolni, hogy automatikusan kikapcsoljon a képernyő? Elég bonyolult bemenni jól a beállításokba és ott átállítani, majd vissza...

    3) Home képernyőre szeretnék egy ikont, ami lezárja a telót. Viszont feloldásnál ilyenkor nem elég ujjlenyomat, hanem mintát-pin kódot is be kell írni, mert ugye egy 3rd party app zárta le a telót.

    4) Kikapcsolt állapotban lehet pl funkciót rendelni a hangerő gombokhoz, pl kétszer lenyomom, kapcsolja be a lámpát? Vagy ehhez root kell?

    köszi a segítséget :) Szuper teló :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák