Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz ktgeri #12617 üzenetére

    Az értékállóságba a mai világba már nem mennék bele, sajnos változnak az igények, és a használt piaci megítélések is.
    Azt az 50.000 forint különbséget (amit említettél) nem biztos, hogy mindig "tudni fogja" a note 9 az s9 plus-hoz képest.
    Akkor más lenne az eset, ha a jelenlegi használatnál éreznéd több mindenben jobbnak a note-ot, mert azért nem minden körülmények között csak az eladásra kell gondolni, hanem az addig történő használatra, illetve annak minőségére.

    Más különbséget látok a sima s9 és az s9 plus között, mert ott "mérhető" a különbség, vagyis a több a RAM, nagyobb a kijelző, jobb a kamerarendszer és az akku is pont annyival nagyobb, hogy egyesek használatánál már az s9 kieshet a választandó készülékeke közül.
    Jó, ha így nézzük, a note-ban is nagyobb az akku, és gyűszűnyivel a kijelző is, de mégsem érzem ezt a különbséget olyannak mint az S szériánál.
    Ráadásul az s9 és az s9 plus között (hivatalos garanciás, szolgáltatómentes, gyári független esetén) csak 30e a különbség, ami note9 és s9 plus között inkább 100e...

    Nyilván ezek a jelenlegi saját véleményeim, mindenki azt vásárol, amit akar... :K

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák