Új hozzászólás Aktív témák

  • Bathalsar

    aktív tag

    Sziasztok, pár napja Galaxy S9 tulaj lettem.

    Az első benyomások alapján az én kezemben is nagyon csúszósnak bizonyult a telefon, illetve videózás vagy játék közben rendszeresen megérintettem a lekerekített kijelzőt. Így hamar tokba került. Spigen Galaxy S9 Case Thin Fit 360-ba csomagoltam be, ami egy moduláris hátlapból és egy könnyen felragasztható üvegfóliából áll.

    Korábban kérdeztem a videós funkciókról, főleg a 4K@60fps és a külső SD kártya viszonya érdekelt. Sikerült kipróbálni, az SD kártya behelyezése és formázása után a kamera szoftver azzal az üzenettel nyílt meg, hogy innentől a frissen behelyezett tárhelyre fog rögzíteni, de a 4K@60fps továbbra is a belső tárhelyre lesz rögzítve. Pont.

    A nap folyamán csinálok néhány felvételt egy Zhiyun Smooth Q segítségével. Ha valakit érdekel, szívesen megosztom. Illetve tegnap rendeltem Moment tokot és wide lencsét, amiket október végére várok. Baromi kíváncsi vagyok, hogy a gimbal és a lencse páros mire lesz képes. Ha van rá igény, erről is beszámolok majd.

    Az AKG fülessel én is megküzdöttem. Ha totálisan a fülembe tolom, akkor megérkezik a basszus, de ehhez az equalizerben is mélyítenem kell a hangokon. Kipróbáltam mind a három gumiharangot, ám bármelyiket alkalmazom, minimális mocorgás után mindegyikkel ki tud csúszni a fülhallgató annyira, hogy a hangerő nagyjából megmarad, de a basszus szinte teljesen eltűnik. Ettől függetlenül szerintem szép hangja van, és öröm, bódottá, hogy ilyen minőségű eszközt mellékelnek a készülékhez.

    Amivel viszont szenvedek, és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj: rögzítettem pár 4K@60fps (3840x2160 pixel - 2160p) videót, amiket feltöltöttem Youtube-ra. Az egyiket több, mint 24 órája, a másikat kb. 12 órája. Mindkét videó megtekintésénél a maximális elérhető felbontás 1440p, ami csak 2560x1440 pixel. Tudvalevő, hogy a YT-nak idő kell, míg minden felbontást legenerál és elérhetővé tesz, de nem tartom valószínűnek, hogy ehhez 24+ óra kell. Így valahol máshol keresném a megoldást. Nektek van tippetek?

    [ Szerkesztve ]

    -- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás

Új hozzászólás Aktív témák