Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
válasz Tomiii258 #52087 üzenetére
telepíted ezt majd itt megkeresed a samsung task changer-t majd activity managerben csinálsz egy ikont utóbbinak, elindítod, kinézetet váltasz. Örülünk.
-
thedarkfox
senior tag
Amblock mindenhol, nemcsak a böngészőben. Lányom telefonja teli van játékkal és ugye nem mindből van fizetős reklámmentes verzió, nálam se mindnél. És nem is csak a beúszó reklámok miatt, van ahol ugye állandó bannerként kint van és elveszi a hasznos helyet. Az hogy a böngészőben blokkol nekem instant grátisz.
(#52270) Tomiii258 válasza
Akkor eddig csak nekem kerülte el a figyelmem, de eddig nem volt belőle probléma.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz paolinho #52460 üzenetére
próbáld meg így elég jól le van írva.
-
-
thedarkfox
senior tag
válasz marquuard #52587 üzenetére
Makacsul ragaszkodnak. frissítettem a listát, restartoltamm az adhellt, a böngészőt is, de ők maradtak. Mondjuk csak mobilnézetben, asztali nézetben nincs semmi nem akkora probléma csak furcsa.
Megnéztem nem csak chromnál, a samu böngészőben is ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz eladogeppc #52671 üzenetére
Ráböksz az "alias" névre amit beirtál, a kulcs mellett. Ott tudod visszavonni, revoke.
-
thedarkfox
senior tag
válasz eladogeppc #52675 üzenetére
Jahogyjaaaa akkó megvan a bibi. Abban sajnos egy régebbi apk editor van az nemjó már sajnos.
ebben a hszben van frissebb illetve a leírás is frissítve van.[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz eladogeppc #52679 üzenetére
A frissebb apk editorral próbálod a Todi1111 féle linkről? Mint irtam az enyémbe egy régebbi van azzal nem megy....
-
thedarkfox
senior tag
-
thedarkfox
senior tag
válasz AliasB #52824 üzenetére
Hacsak frissíteni akarsz és ugyanabból a forrásból van s frissítés (értsd ez alatt hogy a magyar vann fent gidano verziója és ennek megfelelő a frissítés) akkor csak telepíted a frissebbet. Ha másik akkor az előzőt töröld és újként telepítsd ezt fel. Ez a legegyszerűbb.
A többi a fentebb linkelt Todi1111 hsz-ban szépen le van írva, annál részletesebben nekem se megy.
-
thedarkfox
senior tag
-
thedarkfox
senior tag
válasz viktorhu #53109 üzenetére
Nem speciel Neked válasz, de itt se volt reset (asszony ki is nyírna ha elvesznének a cuccai, így nála sosincs reset frissítésnél ) nem jelentem ki hogy nem kell, ettől függetlenül ha gebasz van akkor érdemes megpróbálni, sokat javíthat.
(Frissíteni is lopva frissítettem pitére, hogy észre ne vegye)[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
-
thedarkfox
senior tag
válasz StarKiller89 #53152 üzenetére
Az érzékenysége nincs túlságosan levéve/ érzekanyre állítva? Beállítások - navigàciós sáv - érzékenység szintje
[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz StarKiller89 #53390 üzenetére
Kissebb fényerő, kevesebb statikus tartalom pl.: waze nagy fényerőn. Hirtelen ennyi
-
thedarkfox
senior tag
válasz $atirka #53409 üzenetére
Nem feltétlen túlzás, akadhat a rendszer, de annak általában oka van, egy app beragad, nincs optimalizálva (bár tekintve hogy te visszafele mentél egy rendszerverziót nemhiszem hogy okozhatja, bár nem kizárt). Esetleg egy rendszerfolyamat. Nekem van pl egy olyan appom ami kb1 éve nem frissült még szerintem oreora se készítették fel, azt hiábabküldtem aludni, optimalizáltam, tiltottam a háttérfolyamatait, akkor is zabálta az akksit csak a törlés maradt. Mikor kell telepítem aztán törlöm 2-3 perc az egész.
-
thedarkfox
senior tag
válasz Rerrietllub #53424 üzenetére
Még ha emagos is, nézd meg a szoftververziónál az utolsó 3 bötüt. Xeh/xeh/xeh vagy esetleg dbt, fórumon visszakeresve ezekre a szavakra találhatsz pár hszt. Ezek általában eu piacosak, ha más az uccsó 3 és nem eu-s akkor lehet hogy nincs rá magyar gari. (Svájc se eu de most nem ugrik be mi a 3 betüje)
-
thedarkfox
senior tag
válasz Ringman #53428 üzenetére
Igen. Régebben volt, hogy közvetlen be tudtad "kapcsolni" a 3-4ik felet tehát már csörgésnél nem tette tartásba az aktív felet. Most úgyvan hogy beszélsz valakivel, lerakod pl homegombal, aktív marad a hívás, közben névjegyzékből vagy tárcsázóból a kívánt számot felhívod, hívás alatt az elsőt tartja, kapcsolódás után tudsz váltani a két fél között vagy össze tudod kapcsolni. Hogy ezt mennyire túlbonyolították.
Régen minden jobb(egyszerűbb) volt[ Szerkesztve ]
-
thedarkfox
senior tag
válasz <Lacy85> #53453 üzenetére
Jaigen. Automata fényerő ittis van csak nem kapcsolható kézzel. Viszont egy alkalmazás visszaállítás aodnál megér egy próbát, attól még beragadhatott és nem tolja fel maxra világosban. Végső esetben wipe chace, de a fentebb említett téma is bekavarhat pl. Infiniti háttérképes vagy mozgó téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest