Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz Mr.Silkó #27845 üzenetére

    Valami eszembe jutott a Gmail problémával kapcsolatban! Igazából már régebben is eszembe jutott, csak utána elfelejtettem...

    Szóval van a Google fiók szinkron ugyebár a fiókbeállításokon belül. Ott van sok kapcsoló attól függően, hogy miket szeretnénk szinkronizálni. Nem mernék rá megesküdni, de mintha már tapasztaltam volna azt, hogy ha valamelyik megakad, akkor nem csinálja tovább a többit sem (noha nem kéne ilyennek történnie). Szóval könnyen lehet, hogy egy másik szinkronizálandó Google termék kiakasztja ezt a folyamatot. Most így visszaemlékezve egy korábbi esetre egyre határozottabban így rémlik.
    Nekem gyanús ebben esetleg a Keep, mert az is csinált hülyeségeket az utóbbi időben a szinkronizálás terén (bár lehet, hogy ez is - hasonlóan a Gmailhez - egy másik miatt szarakodott).

    Szóval a javaslatom, hogy ha nem okoz gondot, érdemes lenne kipróbálni, hogy átmenetileg minden másnak a szinkronját leállítva is problémázik-e a Gmail! (vagy kézzel időközönként a fontosabb dolgokat, mondjuk naptár, címtár bekapcsolni a szinkronizálás idejére, vagy mondjuk ez a kettő még esetleg maradhat)

Új hozzászólás Aktív témák