Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
válasz ttamashu #34488 üzenetére
Tehát vehetem bizonyosságnak, hogy a Smart Switch visszarakhatta a "szeméttel" azt a gyökér okot, ami a naptár alkalmazás hibáját okozza?
OK, ha csak az üzenetek, hívásnapló, és Samsung Helath-ot állítom vissza (ezekre szükségem lenne) akkor még elkerülhető a fenti eshetőség?
Igen, tisztában vagyok vele, ogy szűz rendszeren nem jelentkezik a hiba és ha manuálisan állítgatok, pakolgatom egyenként az appokat és közben próbálgatom, hogy előjön -e a probléma, az lenne a legbiztosabb megoldás. Csak ez nagyon sok időt venne igénybe az alábbiak miatt:
- A naptár hangjelzés hibája csak egy hét után jelentkezett először
- Csak a kb. 8+ órán túli jelzések esetén jött elő, a legújabb verziójú naptár app. esetén ráadásul nem is mindig
- Több alkalmazás van telepítve (50), amiket ha egyenként telepítgetnék, és utána tesztelném az előző pont alapján a hibát (megvárva, hogy egymás után huzamosabb ideig többször hibátlan legyen a naptár alkalmazás) akkor az eddigi tesztelési peridósut figyelembe véve, ez akár egy évig is eltarthatna.Éppen ezért ilyen horderejű tesztelésbe nem szeretnék belekezdeni, hanem rábíznám magam a Google alkalmazás visszaállítójára, hogy az telepítse fel az alkalmazásokat egymás után. (Meg szinkronizálja le a névjegyzéket.) Mire ez megtörténik, és befrissül mind az 50 app., az is elég jelentős időt vesz igénybe.
Ha minden kötél szakad, az Odinba is belefoghatnék, de nem szeretném másik ROM-al kipróbálni, csak azzal, ami jelenleg is van. Ennek oka az, hogy ha a jelenlegi ROM (PDA: G930FXXS2DRA9, CSC: G930FXEH1DQJ1) lenne a ludas, akkor tömegesen panaszkodnának a felhasználók akár itt a fórumon is. Ez a hiba viszont úgy tűnik, hogy szórványosan jelenik meg, egyenlőre behatárolhatatlan gyökér okkal.
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
E2E4
aktív tag
válasz ttamashu #34528 üzenetére
Szeretnék megerősítést kérni a hozzáértőktől:
(1) Fő verzió váltáskor valóban nem változik minden sora a kódnak?
Tehát nem az történik, hogy az előző fő verzió teljes egészében törlődik, majd feltelepül az új fő verzió?Szeretném kiszűrni az elméleti lehetőségét is annak, hogy a bugos Samsung Android 7.0 olyan sora maradjon meg a telefonban, ami a naptár hiba gyökér okát okozhatja.
A mostani frissítés előtt és után is csináltam egy wipe cache partition-t. Rendszerfrissítés előtt a 4.4.00.51-es naptár frissítéseit eltávolítottam. Ekkor előjött a 4.0.06.43-as gyári kiadás, amit lefrissítettem az OTA elérhető legfrissebb verzióra, ami a 4.2.13.17.
Teszteltem a naptár alkalamzást egy 24 órás jelzési időtartamban, de továbbra sincs hang, tehát a legutóbbi rendszerfrissítésben sem lett ez orvosolva. (Vizuálisan gyakorlatilag csak a gyári időjárás widget grafikája és font készlete változott.)
(2) Ha ODIN-al feltenném a mostani rendszert újra, akkor azzal megvalósítható az, hogy a telefonon lévő jelenlegi rendszer teljes mértékben törlésre kerül, és az új, hibátlan rendszer települ fel?
(3) Ha igénybe venném a Samsung Prémium garanciáját, ott is csak annyit csinálnának, hogy ODIN-al feltennék a jelenlegi rendszert, ugye?
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Lenry
félisten
válasz ttamashu #36885 üzenetére
Oreo miatt, mert én is sokkal gyorsabbnak érzem, de nálam nem volt factory reset (TMH)
Gyorsabb merülést nem érzek, bár én soha nem kapcsolok ki semmit (WiFi, mobilnet, BT, NFC, GPS mind aktív, csomó IM-be be vagyok jelentkezve, sokszor a telefonról dolgozok, és mivel úgyse bírna ki két napot, meg éjjelente úgyis töltőn van, akkor meg minek szívassam magam ezekkel). Szóval így van most 18%-on, bár kicsit többet böködtem az új op.rendszer miatt.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
válasz ttamashu #37493 üzenetére
Nálam még alig fél éves az S7, úgyhogy pillanatnyilag nem nézegetek utódot. Terveim szerint a jótállási idő végéig mindenképp szeretném megtartani. Roppant elégedett vagyok vele. 😎
A két legutóbbi telefonom (Galaxy SIII LTE és A3 2017) után úgy vélem, maradok a gyártónál. Az AMOLED komoly szerelem lett, nem múlik és az AoD is bevált. Vonzerő volt a prémium szerviz szolgáltatás, ennek most nem tudni, mi lesz később a sorsa, remélem, még egyszer visszahozzák. Az IP68 is nagy pozitívum számomra és nagyon tetszik a telefon összeszereltsége, az általános megjelenése, eleganciája. Fogalmam sincs most, hogy merre tovább, ha lejár az ideje.
-
air
nagyúr
válasz ttamashu #37493 üzenetére
Én több mint 2 éve használom.
Utálom, hogy legalább 2x kell tölteni naponta, de a mostani készülékek közül nehéz lenne választani.
A hátlapi ujjlenyomat olvasó nekem nem jön be. Sokáig azt hittem, hogy a fizikai home gomb micsoda marhaság, de amióta ezt használom a virtuális nem kellene többé.
IP68, 4GB RAM, SD kártya, baromi jó kijelző, wireless töltés.
És jó ideje fallback probléma sincs.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest