Új hozzászólás Aktív témák

  • Erwinke

    aktív tag

    Hello!
    Próbálkoztam custom romot felrakni, de nem nagy sikerrel. Ahogy a leirásban olvastam odinon keresztül egyszerű volna a művelet, de olyan ROM-ot nem találtam ami működött volna. TWRP-t felraktam és Recoveryből raktam fel a LineageOS 14.1-et SM g930f-hez valót. A rendszer fel is bootol csak kiirja, hogy "Encryption unsuccessful"
    Teendő? Köszönöm!
    Próbáltam valami superman-es romot is felrakni. Ott a leirtakat próbáltam követni, hogy Odinnal rakjuk fel a bootloadert és modemet amit külön kellett letölteni, de ha felraktam már elve fel sem bootolt a rendszer, utána a TWRP az megment, de a SuperSUV-ot már nem engedte felrakni valamilyen data failok miatt.
    Nem tudom melyik megoldás a jó. Ha esetleg rossz úton járok teljesen akkor kérnék felvilágositást.(Nem első custom romom lenne: HTC m8, S4 mini, Z1, S2 plus, s5 mini mind sikerült gond nélkül itt nem tudom mi hibádzik). Kösz!
    HW probléma: hátlapi kamera mint ha piszkos lenne. Foltos képet csinál mint ha barnulna az OLED, de csak a hátlapival az előlapi oké és a kijelző is hiba mentes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák