Új hozzászólás Aktív témák

  • DonToni

    aktív tag

    Valakit tudna segíteni ???
    (70-es eszközről van szó)

    Ma kora délután még vígan telefonáltam (S7 - G930F) rootolt eszközömmel, majd arra lettem figyelmes, hogy eldobja a hálózatot... Estére már odáig fajult a dolog és annyit sikerült kideríteni biztosra, hogy ez csak abban az esetben történik meg, ha hívást próbálok kezdeményezni és/vagy fogadni!

    Először a mobilnet dob le, aztán már a hálózat is. (csak segély hívás)
    Ezek után ha valaki megpróbál hívni, akkor először azt hallani, hogy "nincs előfizető" de a következő hívásnál meg a jól megszokott "pillanatnyilag nem kapcsolható" üzenetet mondja be a rendszer...

    További "érdekesség" még hogy ha nem hívnak (tehát a hálózaton maradok) akkor tudok küldeni és fogadni is SMS-eket! Tudok netezni is... (nem dob le) csak és kizárólag a hang hívásoknál!

    Amit még észrevettem, hogy ha a hálózati beállításoknál matatok és megpróbálok váltani pl. 2G vagy 3G-re, akkor nem csatlakozik fel a hálózatra.. csak abban az esetben, ha az LTE/3G/2G opciót választom ki, akkor viszont szinte azonnal... még akkor is ha próbáltak hívni és ledobott a hálózatról... ezt oda-vissza beállítom és máris vissza csatlakozik a hálózatra, megy a mobil net, jönnek-mennek az sms-ek, csak a hang hívás nem...!

    (próbáltam még a sim kártyát ki-be tenni, tisztogatni, de semmi.. a gyári vissza állítás sem segített, szinte azonnal ugyan ezzel a hibával indult újra)

    -Anti-

Új hozzászólás Aktív témák