Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
Kicsit csalódott vagyok üzemidő tekintetében, ma sokat kellett várnom: 3 óra kijelző idő, ebből 2,5 óra játék (Assasin's Creed) és 20%-on van , telefonálás egyéb nem nagyon volt. Nektek is ilyen ez? Energiatakarékos be van kapcsolva.
-
legenda
a beállításoktól is függ (fényerő...stb), de a játék eleve pörgeti a rendszert, azzal nem sok hasonló csúcskategóriás készülék bír sokkal többet.
g2 vagy note 3, azok jobban bírják a nagyobb kapacitású akkumulátorukkal, de sok más típus (xperia z...stb) még ennyit sem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Maxentius
addikt
Most már a TriangleAway is működik 4.4.2-es romon.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
veterán
Létezik , olyan alkalmazás, ami által, úgy lehet felébreszteni a telefont, mint az LG-nél két koppintással ?
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
GazRic
senior tag
4.4.2-ha felteszem és utána majd a végleges XEH-t , elmászhat a számláló?
[ Szerkesztve ]
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
GazRic
senior tag
válasz N.otorious #28513 üzenetére
Akkor mehet bátran ODIN-al? CSC kódom is rendben marad?
-
GazRic
senior tag
Nincs valakinek egy I9505XXUEMKF XEH 4 filos romja?
-
legenda
válasz kavics325i #28506 üzenetére
tovább bírj az valamivel, ahogy minden más felhasználási módozatokban is, tesztelgettük eleget, kijön az a +600mAh többlet, a hardveres eltérés mellett is.
-
Grande Ale
őstag
com.android.systemui
Nálatok is látszik ez az akku használatnál? Eddig mintha nem látszott volna...
-
biker10
tag
Sziasztok!
Tegnap a Samsung szervízben, míg vártam, pont akkor jött be egy srác, s mondta a hölgynek, hogy púpos az akksi. Eltolta a hátlapot félig a telefonról, kapott is rögtön, egy Malaysiás akksit...
Közben a srác mondta, hogy miközben tette fel rá az új gyári romot, akkor kezdett el vacakolni a telefon, s nem is ment végig a rom felhúzása.Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy semmit sem kellett neki magyaráznia, simán cserélték, s nem érdeklik, mi van a telefonon.
Lehet, hogy ezt már kibeszéltétek, de nekem ez most volt, mint személyes tapasztalat, hátha épp valaki most írna be ilyen kérdést, akkor meg is van a válasz.
Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
biker10
tag
válasz Szakiii #28525 üzenetére
Nem, a srácnak akksit cseréltek, gondolom megoldja magának otthon, hogy most végig menjen a telepítés.
Lehet az előző commentem félre érthető volt: nem a samsungos srác telepítette neki bent a szervízben, s közben halt meg az akksi, hanem a tulaj úgy hozta be, hogy kell egy másik akksi neki,mert ez púpos, s aközben lett nagyon dúrva, mikor otthon rakta fel rá az új romot.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ ; Samsung Galaxy S4 White Frost Android 5.0.1 Lollipop
-
WinnerB0Y
senior tag
Nem akar valaki cserélni fehér S4 et feketére? :/
Alap hangon nem szerettem volna fehéret, de most meg úgy érzem az kellene :SMás:
Ilyen akksit érdemes venni? Lesz baja a telefonnak vagy magénak az akksinak?[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
flegga92
senior tag
válasz zlatan77 #27920 üzenetére
Sikeresen rootoltam a telefont zlatan77 linkjén lévő kingo 1.1.6. al, knox maradt 0. Viszont a root után megkérdezte, hogy akarok e custom recovery-t nyomtam egy nemet majd kiírta a kingo hogy root failed. De tökéletesen roota. Az ADB shell rögtön root jogokat kért de ezt megtagadtam, szerintem semmi szüksége rá. Az app gondolom, hogy netről szedi pluszba a dolgokat ezért ajánlta fel nekem a recoveryt.
Erre mindenki figyeljen azért oda! -
-Mosquito-
őstag
Sziasztok,
Nagyobb teljesítményű akkut milyet ajánlanátok,ami az eredeti mérettel megegyezik? S4 Active-ba kell.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
stnstn
tag
Feltettem én is, bitang gyors, remélem stabil is.
(XXUFNA1 modemmel)[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
Lasi31
tag
válasz Szakiii #28535 üzenetére
Gizmonak igaza van! A helyszíni javításos emberke pont lesz@rja, hogy a szolgáltatós telefonod esetleg másik szolgáltató kártyájával használod. Ebből csak akkor lehetne probléma ha a szolgáltatónál gariztatnád ennek meg lássuk be nem sok értelme lenne. Szóval ha problémás a home gombod cseréltesd szerintem...
-
GazRic
senior tag
feltettem a 4.4.2-őt, de most is durván merül a gép. Nem értem mi lehet a baj. Volt reset telepítés elött.
Lehet ez hardveres gond?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
legenda
válasz Szakiii #28535 üzenetére
hivatalosan nem is él, de attól még előfordul, hogy nem nézik meg, valakinél semmit sem néznek, másnál csak a rendszer állapotát, megint másnál már ettől is többet, mert ezt szervizese is válogatja, meg más tényezők függvénye is.
-
-
Gizmo94
veterán
Gyári, simán a menüben tudod bekapcsolni és elhúzod a kezed relatíve közel a felső szenzorokhoz, a telefon meg felébred és megmutatja, hogy mennyi az idő, volt-e nem fogadott hívásod ill. mennyi, érkezett-e sms-ed, stb. Ami fontos, csak akkor működik, ha a telefon vízszintesen fekszik. Kb. ennyit tudok róla írni, ha már Munez lusta volt.
-
tisvol
aktív tag
válasz biker10 #28524 üzenetére
Nekem ennyit se "sz@aroztak" az akksival. Bevittem egy egy itteni szerviz pontba, mondtam, hogy púpos az akksi. A srác le se vette a fedelet, mondta, hogy hoz egy másikat Persze raktáron nem volt, csak két napjára lett meg. Visszamentem, kivette az akksit, meg se nézte. Kicsit lelkiisimeretfurdalásom támadt, mondom neki, hogy meg se nézed? (annyira azért nem volt nagyon nagyon púpos) Ááááá...látja ő azt hogy milyen, és megpörgette az asztalon Maláj akksi került bele.
Itt volt az asztalon egy szoftverfrissítő számítógép, ahol akár segítséggel akár magad frissíthetted a kütyüdet. Valami célszoftver volt rajta, nem KIES, nem ODIN. Nem láttam még olyat.Üdv:T.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest