Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Vikooo #28355 üzenetére
persze, küldök képet, ha megjön. amugy ja, nekem is tetszik, elég vékony. mondjuk s3asra vettem egyszer vékony tokot, egy hátránya van, rohadt könnyen reped/törik. de nagy előnye, h legalább nem a teló sérül, ugye.
ratam: nem lett tőle übervastag a teló?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
N.otorious
senior tag
Az egyfájlos 4.4.2 tesztet odinba az AP -be kell rakni ugye?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz N.otorious #28361 üzenetére
ap-be tallozod igen, repartition ne legyen bepipálva ha felraktad ird le h milyen, meg h knoxot bánt e.
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Feltettem az új 4.4-es Samsung romot.
A problémám az, hogy a wifi-t nem lehet bekapcsolni. Wipe már megvolt (előtte és utána is).
Mit tudnék most csinálni vele? Van valami fix erre a problémára vagy telepítsem újra az egészet? -
N.otorious
senior tag
Akkor lehet mégse rakom fel...
-
defymoto
senior tag
Üdv! Adott egy iphone 4s 16GB fekete, fuggetlen, meghirdettem 85-ert. Irt egy hapek hogy elcserélné velem a galaxy s4-ét, fehér, vodás, flip tokkal, és 5 ezer forintot kéne rádobnom. Nos, az lenne a kérdésem hogy mi a garancia hogy nem tiltják le? És ezt honnan lehet megtudni? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
N.otorious
senior tag
Ha felrakom, és nem jó vissza tudom rakni a 4.3-at?
-
s.Oliv3r
senior tag
-
N.otorious
senior tag
Nekem volt ez a vékony keretes spiegen tok, nem jó mert az usb-nél olyan vékony , hogy eltört, a slim armor viszont nagyon fasza, most az van nekem!
-
defymoto
senior tag
valaki erre? [link]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.MK9 van a telomon.Kijött az MKF rom is a Tmobilos verziora is.Érdemes unrootolnom a telot,hogy OTA-n frissitsem?Van valami lényeges változás az MKF romban.Köszi szépen.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
defymoto
senior tag
válasz N.otorious #28376 üzenetére
most beszéltem vele, és aztmondta, hogy az ismerősétől vette, nemudja hogy előfizetésre-e, énmeg erre mondtam hogy akkor menjünk be a vodába és függetlenítsük ki az ismerősével, é aztmondta hogy rendben, akkor holnap csörget hogy mikor.
-
Szakiii
addikt
válasz bee_jay #28365 üzenetére
Szerintem flasheld külön a modemet, valamikor nem teszi fel a modemet nem tudo miért, nekem is volt olyan hogy 1 fileosat húztam fel valamelyik másik gyári romra és maradt az előző verzió modeme és nem ment úgy a wifi viszont a kívánt rom modeme flashelés után helyrehozta a dolgot.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdés a 4.2.2 kitkat romban benne van a képernyőfelvevő cuccos?
Mert nekem nagyon kellene!Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz N.otorious #28383 üzenetére
Oksa lehet este megnezem en is
-
FrezeR
senior tag
Érdekes dolog történt a telómmal délután. Éppen használtam kicsit, majd szépen leraktam az asztalra aztán úgy 10 perc múlva veszem elő megint, erre se kép se hang. Mint ha kikapcsolt volna, de majdnem 100%-on volt szóval nem merült le, de előtte sem csinált semmi furát. Bekapcsolni nem tudtam szóval kivettem az akksit, majd visszatettem és miután bekapcsoltam német nyelven szólt hozzám az egész rendszer Azóta most megy de ez elég fura volt...van valakinek ötlete erre mi lehetett ez?
-
N.otorious
senior tag
Aksid nem puffad? Az is tud ilyet csinálni....
-
FrezeR
senior tag
válasz N.otorious #28390 üzenetére
Megnéztem, de normálisan tűnik.
-
s.Oliv3r
senior tag
Na akkor rootold a telot kingo 1.1.6al, szedd le playrol a csc changert, allitsd at a csct xeh-ra utanna tedd fel a hivatalos magyar 4.3at, xxuemkf (sammobile.com)
Ha nincs abban a romban xeh csc akkor felrakod az mkfet, ugy root-csc changer, es aztan ujrarakod ha nem akarod h az eszkoz allapota egyedi legyen.
A szoftver része utanna biztos jo lesz[ Szerkesztve ]
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
mit lehet ebben az esetben tenni? Az Istennek sem akarja felrakni rendesen a drivert. -
borsodika
őstag
válasz horvathkrisz #28395 üzenetére
Kies fent van? Hátha az felteszi ezt a drivert amit hiányol.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
legenda
válasz FrezeR #28392 üzenetére
akkor érhető az alapértelmezett német nyelv - a dbt miatt -, és vélhetően szoftveres probléma miatt állt vissza alapra a rendszer.
direkt van még rajta az a régi firmware verzió?horvathkrisz; rendszergazda jogosultsággal és módban próbálod telepíteni?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz horvathkrisz #28398 üzenetére
Egyszeru. http://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Andorid-USB-Driver-for-Windows
Ezt tedd fel, es menni fog. Legalabbis nekem win7en meg xpn ez segitett, es ott is fent volt a kies. Kies 3al probaltad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest