Új hozzászólás Aktív témák

  • voyager4.4

    senior tag

    válasz Krisza0508 #11496 üzenetére

    Grand prime felejtős, S4 minit ajánlanám, de mostanában nekem is gondjaim vannak így ... khm... ajánlom a "melyik okostelefont vegyem" topicot további tájékozódásra.

    Más: Lehet én is garanciális vizekre evezek. Ma csinált egy olyat a telefon, hogy mobilnet + zene + hearthstone (1. menet volt, így a felhevült készülékre nem fogható, egyébként is arra mindig figyelek) közben egyszercsak bedobott egy sötétkék képernyőt és úgy maradt, mindezt sípoló hang kíséretében... restart segített. Reprodukálni nem sikerült... Valaki talákozott már ilyesmivel ? Ha noti lenne mondanám, hogy kezdődő hw hiba, de droidnál nem vagyok így képben.

    Illetve más anomáliák is tapasztalhatók. Múlt héten nem sikerült bekapcsolnom a mobilnetet (a lehúzható kapcsolóval és menüből sem) restart sem segített... előtte pár héttel Makó környékén roamingba kapcsolt... bár ez lehet inkább szolgáltatói hiba. Kb. ennyi. Megér egy szervízt ? Igazából elégedett vagyok a telefonnal csak nagyon nem ér annyit amennyiért adták... :((

    no fate but what we make

Új hozzászólás Aktív témák