Új hozzászólás Aktív témák

  • doooo

    veterán

    válasz ggf8600gts #4424 üzenetére

    Nem tudom mi számít normális toknak... nekem kettő gyári van, mindkettő tökéletes, sőt. Semmivel nem különbek az S9+ tokjainál. Fülest meg speciel előrendeléssel kaptam (meg milliónyi másik ember a világon), méghozzá Buds Pro-t (S9+ fülese a dobozában van még mindig, előtte vettem újat, nem volt rá szükségem, S5-é (amely mobilt még korábban használtam) szintén használatlan a ma napig).
    Töltő... hát most na... korábbi S9+-ét használom én is. Ilyen értelemben tényleg nem volt szükségem rá (megértem ha valakinek kell új, de cserébe olcsón lehet venni, legalábbis jobb helyeken).
    Fólia gyári, jól bírja. Félmilla meg azért nem volt (Magyarországon kívül sehol sem félmilla amúgy sem, de mostanra belföldön sem annyi), de akinek értelmes konstrukcióban lehet szolgáltatótól elhozni, annak meg főleg nem annyi.

    Cserébe mondjuk ott a kibővített szoftveres támogatás, S-Pen támogatás, stb... ezek talán még a körítéshez tartoznak ilyen értelemben (az értelemszerű, generációs fejlődésről most nem beszélve). SD-kártya valóban hiányzik, de már így is utolsóként hagyta el a Samsung (a készülékházban felszabaduló helyet meg bőven kihasználták).

Új hozzászólás Aktív témák