Új hozzászólás Aktív témák

  • brazor

    tag

    válasz Dzsana #1377 üzenetére

    Nem feltétlen.
    Mivel egy android verzióugrás jelent egy nagy updatet, így a Note 20 már "csak" 2-t kap. Az S21-nek még 3 nagy update hátra van. Az S21 még 2024ig havi szinten kap rendszer frissítést, utána pedig biztonságit csak. A note 2023ig kapja ugyan ezt, vagy 2024 közepéig, ezt csak a Samsung tudja. Abban, viszont már nem lesz android verzióugrás.
    Mindkét telefon high-end, szóval a mindennapi használat, mindegyikkel kiváló lesz.
    Amiben a Note jobb, az a bővíthetőség, kamera(szerintem), több alkalmazás futtatása egyszerre(szerintem ezért a dexet is jobb lehet használni), S-pen és itt még kapsz töltőt, ha ez számít. A telefon nem fog kifordulni a kezedből, nekem S21U van és még egyszer sem akart kamikazezni. A mérettől ne félj. A gesztusvezérléssel, nagyon gyorsan meglehet barátkozni a nagyságbeli változással. Én sima S8ról váltottam és a gesztusvezérléssel, simán használom egykézzel a telefont, pedig, inkább kicsi, mintsem nagy a kezem.
    Amiben az S21+ jobb, az üzemidő, támogatottság, erősebb chip. Lehet, hogy vettek el az s20hoz képest, de te abból mit veszel észre az S9+hoz képest? A képernyőfrissítést, úgyis könnyebben észreveszed, mint a felbontást.

    [ Szerkesztve ]

    "Have you ever seen a man this rich? This broke? This lost in the smoke? Please pray for me"

Új hozzászólás Aktív témák