Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Samott #1054 üzenetére

    Ezek az árazások szerintem is érdekesek - én is egy ideje keresgélek már, hogy milyen telefont vegyek, eddig az S9/S9+ duót nézegettem, az pl. most olcsóbb akciósan a hivatalos Samsung Store-ban, mint szolgáltatónál listaáron, az S10e pedig olcsóbb a T-nél listaáron, mint a Samsung Store-ban normál áron (ez hol éri meg a T-nek, ha nem veszek tőlük semmilyen szolgáltatást? ).

    Szóval sokáig hajlottam az S9/S9+ irányába, viszont ott az a problémám, hogy feature-ök alapján az S9+ jobban tetszene, viszont az már túl nagy méret, valamelyik nap jobban összehasonlítottam őket az S10e-vel, és sokkal jobban tetszik az S10e, ergonómiában szerintem veri a két S9-et, sokkal jobban kézre áll - viszont egyelőre az árát sokallom, eshetne még egy 20-30k-t.

    szerk.: A Samsung Store-ban még annyit megtudtam, hogy jövő héttől lesz olyan promóciójuk, hogy 30k jóváírás jár a beszámított telefon után, viszont a Galaxy A8-amat elég vicc áron számítanák be (olyan 30-35k-t mondott az eladó), annyiért inkább megtartom tartalék telefonnak, vagy családon belül jó lesz valakinek. Ha ott is 230k lenne az ára, nem 258k, akkor még lehet, hogy el is gondolkoznék ezen a beszámítós akción, de így szerintem nem túl versenyképes, hogy máshol alapból 28k-val olcsóbban megkapni a készüléket, ugyanazzal a garanciával.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák