Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz monti0222w #23727 üzenetére
Használjátok egészséggel!
-
zzola
titán
válasz monti0222w #23727 üzenetére
Ha 2 üzletben nem kapható egy termék, akkor már kivonják a forgalomból....?
Értem.... -
zzola
titán
válasz monti0222w #23732 üzenetére
Itt maximum csak te okoskodsz, vagyis próbálsz....
-
csorbajeno
veterán
válasz monti0222w #23730 üzenetére
Audi és csúcs Samsung... jól megy
-
akooos
veterán
válasz monti0222w #23734 üzenetére
Engedd el, ő mindig szarba harapottan viselkedik
-
sgeza
veterán
válasz monti0222w #23847 üzenetére
Van, akinek nem bírta sokáig, de sokunknak nagyon jól bírja, és már 1-1,5 éve is akár fent van hibamentesen. Nyilván karcosodik, de a mindennapi használat során nálam személy szerint nem venni észre, nem zavaró. Csak akkor látni, ha konkrétan meg akarom nézni, és úgy döntöm a telefont a fény felé, hogy látszódjon.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz monti0222w #23849 üzenetére
Igazából nincs jó tanács. Nem tudni, meddig fogja bírni. Bár azért egyik napról a másikra nem esik le, szóval szerintem elegendő akkor rendelni, amikor látod, hogy kezd romlani: jön fel a széle, stb.
-
szilvaspet
tag
válasz monti0222w #23851 üzenetére
Korábban ajánlották :
" Én Őt ajánlom
Már 909 pozitív értékelés "[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz monti0222w #23851 üzenetére
Én nem tudok ajánlani, mert nem néztem utána. Szerintem a kolléga által linkelt nem pont olyan, mint a gyári, bár biztos jó az is, csak talán az keményebb.
-
mateus
senior tag
válasz monti0222w #23855 üzenetére
Fóliában én az S7 edge-em óta Mobile outfitters-t használok, szerintem nagyon minőségi, igaz nem üvegfólia, de elég masszív, "öngyógyítós". Mind az S7en mind a Note 8-on fent volt másfél évig gond nélkül míg le nem cseréltem a telókat újabbra, egyedül kisebb karcok voltak a vége fele a fólián. Erre az S10-re is azt akarok amint oda jutok, hacsak nincs más nagyon bevált, az élvezeti értéket nem rontó termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest