Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Délután aktiváltam a fejlesztői beállításokat! Van pár menü, amit lehet piszkálni, de érdemben nem jutottam előre.
A furcsa inkább az, ami történik!
Csatlakozik a mobil a hangszóróhoz, ha nem indítom el a yt-ot vagy a spotify-t, akkor nem csatlakozik le. Ha elindítom a lejátszást, akkor nem szólal meg a hangszóró, majd 5-10 másodperc múlva lekapcsolódik az eszközröl, az eszköz meg kikapcsol.
Bixby menüből le van tiltva.
Egyszerűen már nem tudom, hogy mit nézzek meg!?
Próbáltam már azt is, hogy BT menüben az eszköz beállításaiban kikapcsolom a beszédhangot, de úgy sem jó.
Van még 1-1 BT-os fül és fejhallgatóm, azok rendre működnek.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Szia,
Nincs véletlenül bekapcsolva a Quick vagy music share? Ezzel azt engedélyezed hogy más eszköz rajtad keresztül is tudjon zenét tolni. Nem e azt hiszi a telo?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom kitalálni mit kellene varriállni a google billel, hogy qwertz kiosztása legyen, és pl az "a" gomb hosszú nyomásárára az "á"-t adja be, ne pedig a "@"-ot. Minden telefon újratelepítésnél ezzel szarakodok, aztán egyszer csak jó lesz, nyelvválasztásnál tudom, hogy van ilyen, de akkor kirakja az ékezetes betűket is, nekem meg nem ilyen volt
Xbox One: bandymnc
-
sgeza
veterán
válasz bandi0000 #22711 üzenetére
Az a-n mindig a kukac lesz az első, ez engem is zavar, de kibírom. Hacsak nem kapcsolod ki a szimbólumok megjelenítését. Ha esetleg mégis megoldható és tudja valaki, hogy lehet ezt megváltoztatni, ne tartsa magában az információt! A szimbólumokat persze meg akarom tartani, az praktikus, csak ne az legyen az alap, hanem az ékezetes karakterek!
A másik kérdésedre kaptál választ. A billentyűzet kiosztásnál/megjelenésnél állítható.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
-
zzola
titán
Urak!
Megvan BT. csatlakozási hiba!
Bár nyomtam egy FR-t, jól kitoltam magammal!Ha párosítom a Garmin órát a telefonnal, akkor nem működik a BT hangszóró! Ha törlöm a párosítást, akkor igen!
WTF? Ez valami vicc?
Nem tud lekezelni a telefon 2 eszközt egyszerre?[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
marquuard
veterán
Visszatérve az edge-es problémámra, van még egy S10 a családban. Lefrissítettem áprilisira azt is, azon is elszállt az Edge.
A jelenség most az, hogy újraindítom a telefont, egyszer előjön, utána többet nem. Következő újraindításnál ugyanez a kör.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
hkari
őstag
Szia,
Próbáld meg hátha így meg lehet oldani:
https://www.youtube.com/watch?v=CE3OANCXD9Q
vagy
https://www.youtube.com/watch?v=SPG5zpnfVW8 -
sgeza
veterán
válasz dkovizoli #22731 üzenetére
Kollégám saját céges telefonja volt, csak már jó ideje nem használta. Az is lehet, hogy közben volt a gyerekénél. Igazából a gond nem az, hogy zárolva van, hanem, hogy hibára megy a Google fiók belépés, amit alternatívaként lehet választani, ha elfelejtette a kódot.
-
dkovizoli
addikt
Igen, értem. Nem lehet, hogy a gyerek adott esetleg másik e-mail címet? A Google fiókban hozzá van még rendelve a telefon? Ha onnan kiléptek és utána nyomtok egy fr-t? Csak gondolkodom. Vagy új jelszó a fiókhoz? Ha pedig sikerül esetleg újjal, akkor vissza a jelnlegit, hogy ne változzon mindenhol.
-
Bunda555
tag
Nicelock alatt a modulokat (lockstar, multistar) hogy lehet frissíteni? Jelzi, hogy van újabb, de se a nicelock-ban se a moduloknál nem találok frissítést. Le kell tölteni valahonnan a friss verziókat?
-
zzola
titán
Azt hol tudom bekapcsolni, hogy ameddig nézem a kijelzőt, addig be kapcsolja le?
Köszi -
hubertus33
tag
Sziasztok!
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/samsung-g975-galaxy-s10-protective-standing-cover-gyari-tok-fekete-ef-rg975cb-31691.html
Valakinek van infója arról hogy ezzel a tokkal működik a vezeték nélküli töltés?
Xbox Series S, Redmi Note 13pro+
-
jeni
félisten
válasz hubertus33 #22741 üzenetére
Helló!
Megveszed és ha nem műxik a wireless akkor 14 napra hivatkozva elállsz tőle .Amúgy eredeti gyári tok és mennie kell vele!
Samsung G975 Galaxy S10+ Protective Standing Cover, gyári tok, fekete, EF-RG975CB
S10+ tok[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
A Samsung hivatalos oldala ezt írja:
"Javasoljuk, hogy a Vezeték nélküli töltésmegosztás használata előtt távolítsd el a Galaxy S10e, S10 vagy S10+ tokját"
Az eredeti angol verzióban a vezetéknélküli töltés is említve van, úgy látszik, a magyar oldalra ez nem jutott el:
"It is recommended to remove the cover from your Galaxy S10e, S10, or S10+ before using Wireless PowerShare or Wireless Charging."Persze ettől még működhet vele.
-
Anulu79
addikt
Ha van benne fém akkor nem ajánlatos ezzel tölteni. Én evek óta vezetéknélküli töltőket használok otthon és mindig rajta van a tok a készüléken közben. Igaz én csak sima szilikon, tpu tokokat használok csak.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Hogyan lehet az "Ébresztés hanggal" bixby alkalmazást kikapcsolni? Az akku majd 10%át használja töltések között. Hiába kapcsolom ki és állítom le az alkalmazások között, mindig újra indul a háttérben.
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest