Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz Norbi_025 #973 üzenetére

    Sziasztok!

    Bocsi, hogy idepofátlankodok, de itt találtam hasonló esetet, a telefonomnak pedig egyelőre nincs topikja. Szóval itt írtatok egy villógó valamiről, ami úgy néz ki, mint egy pixelhiba, és hívás közben jelentkezik (ezért erre a hsz-re válaszoltam).
    Na, szóval vettem egy samsung galaxy A71 telefont és azt vettem észre, hogy töltés közben a képernyőn (ami elvileg ki van kapcsolva, de gyakorlatilag nincs, mert ugye amoled és a töltést mutatja százalékosan) egy pixelpont, a kamerától balra, nagyjából a közelségérzékelő, meg fényérzékelő felett) villódzik, elég rendszertelenül. Pontosan ott villódzik, ahol akkor villog, amikor hívást indítok, ahogy itt írtátok.
    Megnéztem, bekapcsolt képernyőnél nincs ilyen villogás, halott pixel sincs. Ha nem tölt a telefon, nem villog. Ha Alway On Display a töltés közben rendesen be van kapcsolva (tehát nem csak a töltést mutatja, hanem pl az órát is) akkor sem villog. Egyedül abban az esetben csinálja ezt (a hívást leszámítva), ha tölt és csak a töltést mutatja a kikapcsolt képernyőnél.

    Szerintetek emiatt kell aggódni, egyáltalán ez hiba-e? Ilyen bagatell (már ha bagatell) dolog miatt nem cserélgetném ki, csak azt nem értem, hogy miért villog ez töltés közben?! :F

    Köszi előre is az észrevételeket, és bocsi, hogy idepofátlankodtam közétek. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák