Új hozzászólás Aktív témák

  • rgabesz55

    kezdő

    Az eddigi tapasztalatok (S10 black):

    Külső: Sokkal szebb, mint vártam. Az üzletekben kihelyezett készülékek mind botrány mocskosak voltak, zsír, krém és egyéb "nyalánkságok" miatt, így nem jött át, hogy mennyire szép is ez a készülék. Nagyon jó döntés volt a fekete. A kameralyuk a legkevésbé sem zavar. Külön öröm, hogy minden kiegészítőből feketét pakoltak a csomagba.

    Rendszer: Bitang gyors, röccenésnek nyoma sincs. iOS után felüdülés, hogy mindent testre szabhatok.
    A sokak által emlegetett LED értesítőt sem hiányolom, mert van helyette az edge értesítés, ami nagyon menő. A wifi és a bluetooth is érezhetően gyorsabb, de még tesztelést igényel.

    Kamera: Pofátlanul jó képeket készít. Gondolom a teszteket már mindenki végig böngészte, így mély elemzésbe nem mennék bele, nagyon jó a képminőség. Ami viszont külön említést érdemel, az a téma felismerés és a fotó segéd, egyszerűen a legrosszabb téma is jól mutat, ha arra billentem, amerre kéri a készülék. Imádom! :R

    Akku: Engem már most megvett kilóra. 9%-on van 20,5 óra használat után. SoT: 5h 19m.
    Sok tevékenység nem látszik a képen, pedig ment a háttérben, pl spotify 1 óra, chrome 0,5 óra stb... Plusz az átállás miatt folyamatosan telepítettem és szinkronizáltam, a majd 2 óra youtubeon pedig 1 óra FHD+1óra 4K videózás volt. Munkára, kommunikációra és fotózásra használom leginkább a telefont, játszani egyáltalán nem szoktam. Ez nálam a szokásos felhasználás többszöröse, szóval jó barátok leszünk a mindennapokban.

    Ujjlenyomat olvasó: szokni kell, de jó lesz ez. A frissítés már most sokat dobott rajta, csiszolják még egy kicsit és tökéletes lesz.

    Hangzás: Itt ért a legnagyobb meglepetés. A hangszórók jól szólnak, de ez engem kevésbé érdekelt, mivel a zenéhez és a videókhoz is fülest használok. Van egy kiváló Sennheiser fülesem, amit imádok, de gondoltam adok egy esélyt a gyári AKG fülesnek is, ami egyébként nagyon minőségi darab tapintásra és látványra is. Itt jött a meglepi, annyira jól szólt, hogy hirtelen azt sem tudtam merre vagyok arccal, a régi fülesem fasorban sincs, pedig drága darab volt. Hüledezve mutogattam barátnőmnek, aki szintén csak pislogott. Aztán rájöttem, hogy a Dolby Atmost még be sem kapcsoltam... Nagyon jó lett! :DD

    Gyári tok: Gyári bőr tokot vettem, ami drága, de nagyon jól néz ki. Elegáns és keskeny maradt a készülék. Azoknak viszont, akik nem annyira tudnak vigyázni rá, inkább valami masszívabb tokot ajánlok.

    Összességében nekem nagyon bejön a készülék, jó döntés volt.

Új hozzászólás Aktív témák