Új hozzászólás Aktív témák

  • Aguinaga

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne egy problémám: volt egy Note 3 telefonom. Eladtam a napokban, sajnos a gyári állapot visszaállítása után nem próbáltam ki az S-Pent.
    A vevőm jelezte, hogy nem megy a ceruza, illetve a gyorsmenü megy csak (ha jól értem, akkor a ceruza gombjának megnyomása után az érintés nélküli gyorsmenüben, a közelségérzékelővel még tud navigálni, de utána a képernyőn nem érzékeli rajzolásnál a ceruzát).
    Szóval nálam régebben volt a telón egy fólia, és azért akkoriban is kicsit kellett nyomni a hegyet, hogy "fogjon", de persze nem annyira, hogy elszíneződjön a képernyő, és én meg voltam győzödve róla, hogy a fólia miatt.
    Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy nálatok hogy megy ez a képernyőrajzolásos dolog? Finom érintést is érzékel vagy csak elég határozott érintést?
    Ha nem lehet egyáltalán rajzolni vele, akkor az gondolom garanciális dolog? Van még a készülékre ugyanis majdnem 3 hónap garancia. Nálam sose volt mókolva (root, főzött rom), knox is alapállapotban van, szervízben sem járt. Papírokat is adtam vele.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: OldSlowhand74

Új hozzászólás Aktív témák