Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz Bélaaaa #27018 üzenetére

    "Warranty bit" - ez ugyebar a BL_MJ5_DN3 bootloader ota jelent meg nalad.
    Ezzel kapcsolatban arra lennek kivancsi, hogy HA ugrik, akkor mitol ugrik (avagy, mitol lehet leptetni? amit ugyebar mindenki probal elkerulni).
    HA ugrik, akkor visszaleptetheto vagy ez "beleég" es nincs mar visszaut?

    En most a V15.7-en vagyok, Devil2-es kernellel. Tudom, nehez elhinni, de nekem tenyleg nem fagy sem restartol random, pedig wifi patch-t hasznalok (pedig anno mar itt is javasolt volt a BL csere, nem csak a V16 ota).

    Ahogy elnezem, a V16 meg instabilabb, mint a V15(.7) volt? Mert ez esetben, lehet nem szenvedek az upgrade-del, foleg, hogy egyebkent a full wipe elengedhetetlen, az meg extra macera es ido, "visszalakni" a telefont.

    UI.: mar azon is gondolkodtam, hogy atpartolok Omegara; anno az ARHD-n voltam sokaig, ami minimalisan mokolt, kvazi gyari rom (optimalizalt es par okossag+root), foleg, hogy leven ki sem hasznalom az N3 ficsoroket (sot, egyaltalan nem ceruzazok...).

    Tudom, majd elolvashatom es el is fogom, de aki mar most is a legujabb Omegan- es kepben van, irja le legyen kedves: mennyire valt be, illetve ennel most, hogy nez ki a BL? Konnyen vissza lehet (vissza lehet?) lepni a gyari 4.1.2-re, ha szervizeltetni kell?

    Koszi! :)

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák