Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz icecave #7558 üzenetére

    Még nem vásároltam eddig előrendelésre. A Note8-nál már felmerült, akkor a 30 ezerre taksált DeX pad járt mellé. Végül kihagytam, azután lett, hogy a Telekom független XEH firmware-rel kezdte tolni, és pár hónap után az ára is leesett náluk a DeX áránál jobban. Akkor vettem.
    Későbbi telókra már csak árengedmény volt az előrendeléshez, viszont a hivatalos ár meg nem nagyon csökkent a megjelenés után. Ennyiből talán nem rossz az előrendelés.
    Viszont sokkal kevesebb féle tartozék, tok, (üveg)fólia van még ilyenkor hozzá, no meg nem nagyon lehetnek tényleges tapasztalatok, hogy valami mégsem úgy sikerült. Ez szól ellene.
    Mióta a Samsung is tesz rá gyárilag fóliát, ez talán kevésbé szempont.
    Apropó, fólia. Ha már mindenáron lekerekített kijelzőt tol a Samsung, és a Fold miatt kénytelen volt kijönni az ultravékony hajlítható üvegfóliával, a lassan fél millás Note20-ra rárakhatná gyárilag a Foldnál használt üveget.
    Csak megjegyzem, hogy nemrég láttam egy belépőszintű pár tízezres kínai Cubot telót, és gyárilag üvegfóliával adták, igaz az sík képernyős, plusz volt hozzá egy egyszerű átlátszó szilikon tok is.
    A fullos telókhoz meg lassan töltőt sem adnak. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák