Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Sziasztok!

    Gondolkodom egy sima Note 10-en vagyis nem a Pro-n, teszteket olvasgatva meg a boltban "fogdosva" eleg rendben van es kb az amit szeretnek. Csak kicsit az akku amitol tartok, most egy Huawei P30-am van aminek rendben van az akku ideje, de ebben a Note-ban kisebb van es tudom azert a Samsung szereti zabalni az akkut (volt S3,4,5,7-es szeriam, a felesegemnek pedig S10e van).

    Szoval, lenne ketto darab kerdesem:

    - van valami gyermekbetegsegei a telefonnak? GSM jell, WIFI problemakra gondolok.
    - mennyire valalhato a telefon a 3500 mAh-es akkuval?

    Nem jatszok a telefonon, bongeszes, levelezes, navigalas meg fotozas. Altalaban olyan 3-4 oras kijelzo idovel a P30 este olyan 40-45 %-on van. Siman kuhuzzom vele a masfel-ket napot, es ha az egy-masfel napot ki lehet huzzni a kicsi Note-al akkor az nekem mar megfelelo.
    Csak a baj az hogy neha olyan helyen kell dolgoznom ahol nincs vagy nagyon gyenge a terero, es emiatt jobban merul az akku. Szoval szeretnem ha a nap vegen meg lenne benne vagy 15-20 % kakao minimum.

    Kb ennyi...igazabol az A90-et neztem de nekem nem gyere be az a hihetetlenul nagy lapat meret. A Note Plus meg szerintem kicsit tul van arazva, ezt meg jo arban 2 ev garanciaval meg tudnam szerezni kartya fuggetlenul.

    Szoval, mehet ?!

    :R

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák