Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanyamaci73

    tag

    válasz petir #2891 üzenetére

    A helyprobléma enyhébben jelentkezik mint az android 6.0-nál, mert eleve kisebb helyen terpeszkedik telepítés után a 7.1 rom, valamint az sd kártyát engedi belső memóriaként (csak megfelelően gyors sd kártya és csak abban a telefonban használható) is megformázni.
    Egyébként ha csak sima tárolóhelyként használod az sd kártyát, akkor is van lehetőség a fejlesztői beállításokban bekapcsolni azt az opciót, mely lehetővé teszi a rom telepítése után a rendszerre kerülő bármely alkalmazásnak egy az egyben a külső sd kártyára történő áthelyezését és onnan futtatását.

    Figyelemmel kísérem a rom változásait, mert a J5 2016-ra kiadott 7.1 android lett átportolva a J5 2015-re (főbb különbség a két telefon közt a 16 GB belső memória a J5 2016 javára) és folyamatosan finomítanak, optimalizálnak még a J5 2015-on való sima működésért.
    Apróbb hibái még vannak (pl. híváskor lassabban jelenik meg a hívó fél a kijelzőn) de ezek idővel javulnak majd reményeink szerint.

    Az akksi százalék esése a töltőről való levételt követően csalóka feszültségmérés lehet, illetve az akksi már nem 100% új.

Új hozzászólás Aktív témák