Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
-
dobolson
senior tag
válasz Krisz79 #15644 üzenetére
Paramétereiben asszem tényleg nincs olyan sok. De kijelző minőségben, dinamikában, sebességben ég és föld szerintem a differencia. Bár ezen gyári rom van, nemtom, mit lehetne kihozni belőle, de az enyémen is gyári van, és összehasonlítva a két készüléket, hát nincsenek egy szinten.
Axel pro Hát igen, kb. De az még hagyján, nem is a kinézettel vannak ott a legnagyobb bajok. Nem szeretnék megsérteni senkit sem, akinek olyan van, de a különbség elég nagy, nekem nem kéne az a teló az ace után.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
dropopi
aktív tag
válasz Krisz79 #15733 üzenetére
Annál alacsonyabb áron, mint amiért én vettem, egyik áruházban sem láttam függetlent, hivatalos 24 hó + 2 hó garival, ami nem holmi internetes, vagy akármilyen sufni gsm boltos szoftver meg boltigaranciás cucc. Nagy eséllyel szürkén kerül be az országba, nem kapsz róla rendes 25/27/ %-os áfát, vagyis nem csak az országot, hanem áttételesen saját magad kárositod. Azóta még emelkedett is az ára az Ace-nek.
Ha neked azok nem fontosak, amik az én készülékemnek a plusz tulajdonságai, akkor tényleg valami más forrásból, vagy olyantól kell szerezni akinek "kenyérre kell a pénz", ezért rákényszerül, hogy érték/ár alatt adja. -
Teasüti
nagyúr
válasz Krisz79 #16384 üzenetére
Ha már itt tartunk, miért látom azt minden ace plus hírben, h az elődhöz képest növelték a ramot 276 megáról 512-re???
Vki homályosítson fel, hogy akkor most az ace-ben mégsincs 512 ram vagy pedig a plus-ban több van, mint 512 és a rendszer ebből 512 felhasználható mennyiséget lát?
Vagy dilettánsok a cikkírók?szerk:
(#16382) janez
Vicces, nagyon vicces.(#16385) dropopi
Engem az érdekelne, h a felárral egyenes arányban növekszik a tudása, vagy jobb, rosszabb?
Az első "árulóval" váltottam pár szót és ő úgy van vele, h még most se teljesen van meggyőződve róla, hogy kinőtte volna az ace-t.[ Szerkesztve ]
-
dropopi
aktív tag
-
iMaverick
addikt
válasz Krisz79 #16395 üzenetére
Igen, sorry, csak még tart a vásárlónak a 3 nap gari, amit én vállaltam. (Ugye minden használt termékre szokás adni 3 nap garit, amíg visszaveszed, ha JOGOS a vásárló panasza.) Majd kíváncsi leszek a kollégára, addig nem is csinálunk piros pöttyözést egymásról...
A Plus-ra (LINK):
Az eredeti Ace modell 800 MHz-es processzora helyett az Ace Plus egy 1 GHz-es procit kapott, a 278 MB-os RAM-ból pedig 512 MB lett. Az erő mellett a tárhely kapacitását is növelték, 158 MB-ról egészen 3 GB-ra.
A kijelzővel viszont csak rossz történt. Egyrészt ugyanakkora (320x480 pixeles) felbontás mellett nagyobb lett, 3.5 helyett 3.65 colos, így pixelesebb végeredményt kapunk. A mobilba tett akkumulátor pedig nemhogy nagyobb nem lett, hanem 1350 mAh-ről 1300 mAh-re csökkent a kapacitása - tehát kisebb akksi került a nagyobb kijelzőhöz, ez is rossz pont.A W-nek 1,4-es a procija 3,7-es a kijelzője, ráadásul 480x800... Az akku meg 1500mAh.
Arra meg emlékezzünk, hogy az elején az Ace (függetlenül) valami 70eFt volt. Gondolom az Ace Plus is hasonló árfekvésű lesz. Plusz ki tudja mikor jön, és forgalmazzák-e nálunk?[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
dropopi
aktív tag
-
Probert75
addikt
válasz Krisz79 #17109 üzenetére
Nézz rá erre és megtudod.
Ráadásul flash-t és BLN-t is tudja kezelni a sima stock rom-okkal ellentétben.[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
válasz Krisz79 #17179 üzenetére
Átolvasgatom hamarosan!
Az oprendszer viszont ahogy nézem a legfrissebb, szóval elkezdem ezt belakni
Viszont amit észre vettem, hogy amikor belépek valahova vagy megnyitok valamit, akkor nem "jelez vissza" a telefon kisebb rezgésekkel. Akárhogy kerestem, nem találom, hol kell ezt engedélyezni.. Vagy ilyen nincs ebben?
-
iMaverick
addikt
válasz Krisz79 #17261 üzenetére
Hi!
Úgy emlékeztem, ez már volt probléma valakinek. Egyelőre ezt találtam: MultiPicture Live Wallpaper
Flash- kolléga ajánlotta annó. (Mindegyik desktopra különböző képet lehet kirakatni vele.)
Aztán Probert75 kolléga is beleszaladt ilyesmibe (Itt és itt írt róla.)
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz Krisz79 #17265 üzenetére
Nincs mit.
Kitűzött cél a: Galaxy Ace 2.
Az Ace2-re én is kiváncsi vagyok, csak félek az ára olyan is lesz. (Legalábbis az elején biztosan!)
szerk: meg ugye Laci4 kollégával már kitárgyaltuk, hogy a W-hez képest nem valószínű, hogy olyan mértékű sebességnövekedést hozna, hogy megérné majd nekünk cserélni. (1400MHz-es egy mag vs. 800MHz-es két mag...)
[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
válasz Krisz79 #17268 üzenetére
nálam anno ment mind3 gém szal az apk fájlal van gond, lehet az a verzió pont csak alcatelen meggy.
nem minden a felbontás.szerk: amit anno én töltöttem le gta3-at az lelőtte a telefont a hálózatról, pedig bútitott verziót szedtem le, mostmár meg nem is érdekel, nemnagyon játszok a telóval
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Krisz79 #17395 üzenetére
Üdv,
gyakorlatilag töröl mindent, de ha szinkronizálva voltak a cuccaid utána felpakolja magától a hiányzó alkalmazásokat, legalábbis nálam CM7.2-nél így volt, de nem tudom, hogy véletlenül rákattintottam-e valamire, vagy magától megoldotta a háttérben, elég késő volt már tegnap.
Én ez alapján telepítettem, a honlapjukról le tudod tölteni a ROM-ot, illetve CWM5-re lesz még szükséged, amit a User Tools szekcióban találsz. Mondjuk én nem ezt a ROM-ot tenném fel, nem éreztem sokkal gyorsabbnak a gyárinál.
Hozzátenném, teljesen kezdő vagyok én is, szóval inkább a hozzáértőktől informálódj.
-
Probert75
addikt
válasz Krisz79 #17505 üzenetére
Semmit, az android ilyen! Feleslegesen tetted fel, csak idegesíteni fog, hogy mennyi minden fut. Az android, ha kell neki a hely, majd leállítja ami éppen nem kell neki. Ha meg autó task killert használnál, akkor meg az enné le az aksit, mert folyton lelövi, ami később úgy is újraindul.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krisz79 #33337 üzenetére
Ennek a telefonnak a hivatalos függetlenítése kb. annyiba kerül, mint maga a készülék. DE javítsatok ki, ha nem így lenne. Egyébként már az alsó kategóriában is vannak olyan készülékek, amik meghaladják ennek a képességeit, tehát érdemes elgondolkozni a váltáson. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krisz79 #33344 üzenetére
2.1.1 -et használsz a telefonon?
Én 2.3.4 -en csináltam:
"Menete 2.3.3. vagy 2.3.4. esetén:
1. Töltsük le a Gingerbread_root.zip-et (Nem kell kicsomagolni!) és másold a memóriakártya gyökérkönyvárába!
2. Tedd Recovery módba a telefont!
3. Válasszd ki az "apply update from sdcard"-ot!
4. Keresd meg és válaszd ki a Gingerbread_root.zip-et!
5. Ha kész van, válaszd ki a "reboot system now"-!
Újraindul a telefon és készen is vagyunk! Megjelent a menüben egy "Superuser" nevű alkalmazás amit nem lehet eltávolítani az alkalmazáskezelőből."Max. csak később tudom megnézni, mert éppen MTK -n mentek scatter -ből, ami eltart egy darabig...
-
-PLevi-
senior tag
válasz Krisz79 #33348 üzenetére
Ha jól emlékszem bizonyos gyári ROM-oknál az volt a probléma a root-tal, hogy nem volt elég hely a /system-ben a Superuser.apk-nak és a többi fájlnak...
Egyszer én is belefutottam, recoveryben az alábbi hibaüzenetet kaptam: 'Installation aborted'. (majd bootloop lett vége sokadig próbálkozás után...)
Elvileg van rá megoldás, egy másik update.zip-et kell flashelni a root.zip előtt, ami töröl valami bloatware app-ot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Építő/felújító topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest