Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • James1986

    csendes tag

    Sziasztok. Tegnap én is boldog tulajdonosa lettem egy Telenoros Galaxy Ace-nek. Miután mindent megnéztem a gyári ROM alatt, utána első dolgom a szoftverfrissítés volt amit a Kies fel is ajánlott mikor rádugtam a telót legelőször. A 2.2.1-es Froyo-t cserélte le 2.3.3-as Gringerbread-ra (XWKP6). Na itt jön a lényeg amit kérdezni szeretnék.
    A Froyo alatt a hangerő növelését konkrétan ezt: [link] meg tudtam csinálni a teló Service módjában, de a 2.3.3-as Gringerbread alatt Service módban be sem lép az [AUDIO] menüpontba. A többibe igen de pont ebbe nem. És ezt a haverom Galaxy Minijén is tapasztaltam sajna, neki is ugyanez a ROM van rajta.
    Kérdésem a következő: Ha felteszem mondjuk a 2.3.4-es XWKPT ROM-ot az alatt sem fog már működni? Vagy mit tegyek fel, melyik 2.3.4-es ROM-ot hogy működjön mert így nagyon halkan szól fülessel is és egyébként is a teló és tudom tegyek fel PowerAMP-ot meg ilyenek, fent is van de így nem olyan jó sajna mint a Servíz módos hangerő emeléssel. Ezekkel a progikkal csak a zene bemeneti jelszintjét tudom megemelni és az nem igazán faja így.

    Asus M2N32SLI-Deluxe WiFi, AMD Athlon64 X2 6400+ BE 2x1MB, Asus Silent Square PRO, eVGA GeForce 8800GTS 512MB, 2x1GB DDRII 800 MHz Corsair TwinX CL4DHX, Corsair VX550W, Raidmax NZXT Apollo Black

Új hozzászólás Aktív témák