Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
kosadzki
csendes tag
válasz szabonagyur #1701 üzenetére
Dehogynem, Moto G-t újonnan tudsz 50E ért venni.
-
félisten
-
Mizsala
tag
Nálam otthon rejtett antennás gagyi ezer éves router, anyáméknál 3 antennás n-es router, cégnél pedig legalább 15-20 access point van lerakva, ami ugye ugyanazt a hálózatot nyújtja 15-20 antennáról. Ahogy sétálok az emeletek között, vagy iroda egyik végéből a másikba(esetleg másik iroda épületbe), akkor megy át másik antennára, soha nem veszek észre semmit belőle, ma direkt figyeltem is. Csak látszik ahogy lecsökken a wifi vonalai a kijelzőn, hirtelen felmegy maxra amikor átáll a közelebbi antennára. Mondjuk azok cisco cuccok, csúnya lenne ha nem működnének rendesen
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Remélem valaki tud nekem segíteni. Szóval rootolni szerettem volna a telefonom a 2. kínais a leírás alapján, mivel S775-ös telóm van, viszont nem sikerül. Rootolás közben kiírja, hogy a vroot leállt. A "kínai superuser"-t felteszi, viszont a végén a progi kidobja, hogy nem sikerült a root. Mi lehet a probléma? USB debugger be van kapcsolva természetesen.
-
tecra s1
tag
Üdv !
Szerény személyem egy TP-LINK ,TL-WR740n -s 150 MB Routert használ. Ez 1 antennás kb 3 éve vettem. Jelszóval védve minden alapon /mind a három sávra állítva / Csatorna 9 / itt nem volt senki /.Az előző HTC Wildfire telefonom tökéletesen ment vele semmi gond nem volt . ACE3 5-10 percenként elveszíti a kapcsolatot / közvetlen mellette is !!! /érdekes , hogy a jel ott van de akkor sem csinál semmit . ELLENBEN ! Tesómnak valami 5-6 éves őskövület routere van szintén TP-LINK ez -25 MB-os és ATOM STABILAN megy akár 200 méterről is !
Érdekes, de egyre biztosabb vagyok abban , hogy a wifi hardveren igen is spórolni akartak , vagy nagyon elnéztek valamit .[ Szerkesztve ]
-
B********
aktív tag
válasz tecra s1 #1707 üzenetére
Egyetértek, szüleimnél tökéletes, gyors, mindig kapcsolódik, itthon nálunk alig akar kapcsolódni, de rá lehet bírni a normális működésre, munkahelyemen egyből kapcsolódik, de nagyon lassú, akármit is csinálok. Tuti összefügg a hiba a router típusával is...
[ Szerkesztve ]
-
-
mathaus=)
senior tag
válasz Luck Dragon #1711 üzenetére
Csunya lenne.
-
djapor96
senior tag
Linksys WRT54GL (DDWRT) -en semmi gond...
mathaus: pedig esélyes
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
gekkoXT
senior tag
Fateromnak kéne választani céges telefonok közül, melyik szerintetek a legjobb?
Samsung Galaxy Core Duos
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Grand DuoS
NOKIA 625 LUMIAKöszönöm a javaslatokat!
-
MODERÁTOR
-
tecra s1
tag
Kicsit úgy érzem végre nekünk használóknak/ fogyasztóknak / jobb és végre több lehetőségünk lesz !!
Friss !
Az új Ptk. alapján egy elromlott tévé, hűtő, telefon kicserélését, megjavítását két éven belül lehet kérni, de az eszköz elromlásától számított két hónapon belül jelezni kell a meghibásodást az eladónak. Kicserélést, vagy megjavítást immáron a kereskedőtől vagy a gyártótól is lehet kérni.
Ha a hiba nem javítható, és a kicserélés sem lehetséges, akkor a fogyasztó az eladótól kérhet árleszállítást, vagy el is állhat a vásárlástól. Árleszállításnál a hibás terméket megtartja a vevő, de kevesebbet kell fizetnie érte, elállásnál pedig mindenki visszaadja amit kapott: a vevő a terméket, az eladó a pénzt.
-
xkoti
senior tag
válasz gekkoXT #1717 üzenetére
A Duos-ok szerintem is felejtősek .
Viszont az Ace 3 ajánlom és nem csak azért mert nekem is ez van DE haveromnak is volt egy ugyan ilyen nokia és azért szabadult meg tőle mert állítása szerint neki a kamerája nem tetszett gyengébb,halk csengési hangerő , illetve nála ki fagyott egy jó párszor a telefon .(szerk : Még utána néztem és az imént felsoroltak megtalálhatók a hátrányban a telefonnál szóval nem csak havernak volt ezzekel baja hanem még egy másik illetőnek is . )
[ Szerkesztve ]
KO
-
törölt tag
Sziasztok. Holnap én is tulajdonosa leszek 1 ilyen készüléknek.
Volna is pár kérdésem.
Van-e már működő megoldás cwm-re és rootra?
Esetleg custom rom/kernel?
Vagy van-e egészen véletlenül oyan lista ami a biztonságosan törölhető gyári programokat tartalmazza? -
SzDavid99
tag
Üdv!
Új telefont szeretnék venni. Szétnéztem, találtam is kettőt, az egyik az Xperia L a másik pedig ez lenne.
Viszont most megtudtam, hogy az L-en nem lehet külső SD kártyára másolni az alkalmazásokat. Ace 3-on lehet? Teljesen, vagy csak részben?
A válaszokat köszönöm!(Elnézést, ha már valaki esetleg kérdezte, elolvastam a fórumon az első párszáz kommentet, de tovább már nem bírtam. )
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
TommyY2
tag
válasz SzDavid99 #1723 üzenetére
Az Ace3-nál nem kell átmásolni, mivel a teljes szabad tárterület (5.3GB) egyben a belső memória is (ez a Samsung újítása).
Annak idején, amikor ezt választottam, nem találtam hasonló áron ennél jobbat, most se választanék mást.
Az enyémmel szerencsére eddig soha semmi probléma nem volt, bár én még elsők közt vettem 62 ezer forintért (elképzelhető, hogy a kezdeti, drágább szériát jobban letesztelték).
TommyY
[ Szerkesztve ]
-
csibabu
tag
Úgy döntöttem végül, hogy egy ace 3-at veszek igaz még kb két hét múlva, de elég gyorsnak tartom így amiket írtatok meg szerintem elég lesz a 4 col is
iPhone 14 Pro
-
csibabu
tag
válasz SzDavid99 #1726 üzenetére
Hát hátha nekünk nem kell szervizbe vinni meg kicsit "rémisztő" hogy nem tervezik hogy 4.4 legyen rajta. Csak 2 évre kell a telefon aztán addigra nem tudom mennyire lesz elavult ez a 4.2.2 :/ bár a mostani samsung galaxy mini 2-m után 2.3.6-al úgy érzem hogy jó lesz az úgyis
iPhone 14 Pro
-
válasz csibabu #1727 üzenetére
Szia bocsi elsiklottam a kerdesed felett. Nos a szaki kisebb vizsgalodas utan azt mondta hogy gariban fogjak javitani,mert nem az en hibam volt. De maga a samsungnak kuldik el javitasra ami 15 napot fog igenybe venni.
Gondolom ez papiron, de ebbol szerintem 31 nap is lesz. de ha hibasan kapom vissza vagy barmibaja lesz nem fogom atvenni az tuti fixx.
(Mar most hianyzik)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
B********
aktív tag
-
Gery1987
őstag
válasz B******** #1730 üzenetére
Éljen a tömeggyártás. Emlékszem anno mikor az első telefonomat kapta, (Nokia 3310) még volt idő tesztelni gyerekbetegségeket javítani akár 1-2 évig is. Ma már erre nincs lehetőség hisz a piac ezt generálja. Valamikor 7 évre terveztek mobilt. Lehet hogy ma is kibírja nem vonom kétségbe, de ebben a gazdasági helyzetben is max 2 év és cserél az ember mert vagy elavult, vagy a garancia lejárta után elkezd szarakodni és az csak pénzkidobás ha javítani kell. A gyári szervizek borsós áron dolgoznak a sufni GSM meg olyan amilyen...vagy sikerül vagy nem. És az sem biztos hogy olcsóbb sokkal.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Panthera
őstag
Érdemes lenne összegyűjteni milyen wifi routerekkel nem működik, hátha van valami összefüggés...vagy a csatornák számíthatnak ennyire?
Akkor azt mondjátok, hogy a duos rokonok felejtősek?
-
törölt tag
-
Panthera
őstag
Valaki vett hozzá Samsung többfunkciós headset-et (mivel nincs a csomagban, úgy tudom)?
-
törölt tag
válasz #35202114 #1748 üzenetére
Még szép hogy van értelme! Csupa hasznos finomság:
-reklámok eltűntetése a programokból,
-teljesen felügyelhető tűzfal (adatforgalom csökkentése),
-rendszeralkalmazások teljes törlése (nemcsak letiltása),
-ritkán használt de a memóriába mindig betöltödő alkalmazások automatikus hibernálása a következő használatig (memória felszabadítás),
-biztonsági mentés beállításokról és alkalmazásokról (op.rendszerről is) a Titanium Backup segítségével.Tisztább, szárazabb érzés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest