Új hozzászólás Aktív témák

  • doongoo

    addikt

    Tegnap reggel belaktam a telót (Galaxy A8-ról költöztem) mindent tisztán telepítve. Amiért váltottam: hűségben marha olcsón jutottam hozzá (megvan még a másik is) és csábított a nagyobb kijlező, mióta elkezdett "rövidülni a kezem":
    Első benyomások:
    - gyorsabb, mint az elődje volt (teszten is és a valóságban is)
    - zsebbe is jobban passzol nálam, pedig nagyobb (viszont könnyebb és vékonyabb)
    - a korábban sokat fikázott ujjlenyomat-olvasó nálam semmivel sem rosszabb, mint ami az elődben volt. Hozza ugyanazt a megbízhatóságot (pedig tettem fel egyből egy tempered üveget is), kb. 10-ből 8x okés (egyelőre)
    - bluetooth ugyanolyan stabil (okosóra, autós fejegység)
    - hálózat okés (sim1 telekom, sim2 telenor, net telekom kártyáról 4G, hívások mindkettőről simán 4G/3G/2G beállítással)
    - zene ugyanazzal a fülessel ugyanolyan jól szól
    - wifi ugyanolyan stabil mind 2,4 GHz-en, mind 5 GHz-en, nem dobálja el (alapból kikapcsoltam a mobilnetre váltás erőltetését)
    - PC-re csatolva rendesen feldobja a lehetőségeket (töltés, másolas, MTP, stb.) - olvastam, hogy valakinek ezzel is volt gondja
    - android auto is fut rajta, ahogy kell

    amik még később lesznek véleményezve:
    -akksiidő
    - kamera (abban egyébként az előd sem volt erős, de nekem max. TV-n való visszanézéshez elég volt az is. Főleg a főkamerát tekintve, megkockáztatom, hogy a frontoldali kamerája annak jobb képeket lőtt, mint a hátoldali): ha ugyanazt hozza vagy egy kicsit jobblesz, akkor nekem elég lesz
    - NFC (bankkártyás fizetés)
    - smart view (filmeket szoktam kistreamelni a TV-re)
    - OTG

    és a végére egy kérdés:
    -amit nem találtam meg, hol lehetne beállítani, hogy a PIN-kódos feloldásnál, amikor beírtam a jó kódot, akkor automatikusan oldjon fel és ne kelljen az "OK" gombot enterezni. Ezt az A8 tudta, de ezen nem találtam rá az opciót. Van ilyen lehetőség itt is?

Új hozzászólás Aktív témák