Új hozzászólás Aktív témák

  • szucstom

    őstag

    válasz nOvOp #3471 üzenetére

    Mennyit bír az aksi? Azt ne mond nekem, hogy húsz napig akarod használni töltés nélkül. Amióta kijöttek az okostelefonok a piacra, tudva levő volt, hogy nem bírják 1 napnál tovább átlag felhasználás mellett. Igaz vannak megoldások, amikkel növelhető az akku élettartama, de 1 nap környéke. Olvasd el a tesztjét a telefonnak, abban minden szükséges infó le van írva.

    Az éjszakai merülés amúgy nekem nem változott, továbbra is 8-10 %. Vicc az egész, 2-3 százaléknál nem kellene többnek lennie, ahogy az eddigi telefonjaimon is volt.
    Azért, mert valami fut neked a háttérben. Nekem van jópár céges cucc a mobilomon, köztük céges app is, de 5% a max, ami az éjszakát érinti. Heti egyszer lefuttatod a recovery mode-on belül a wipe data cache-t, az minden temp fájlt letöröl, ezzel is tehermentesítve a telefont.
    Nem gondolom, hogy ne rakták volna bele, ha sokan kérnék. Valószínű sok embert ez annyira nem érdekel, mint téged. Egyébiránt használd a digitális jólét beépített applikációt. Mellé nyomd be az adaptív energiatakarékosságot, az egy idő után megtanulja, mikor vannak "üresjáratok" a mobilhasználatodban és annak megfelelően aktiválja az energiatakarékos üzemmódot.

    [ Szerkesztve ]

    PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE

Új hozzászólás Aktív témák