Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Ne azért legyen nehéz a játék, mert könnyen lelőnek és lövöldözni kell egy fél óráig. A TR sohasem erről szólt. Szólhat erről is, csak akkor beáll a casual sorba... Szerintem van már elég lövöldözős játékunk.
Természetesen az életcsomagokat is kikellett venni a játékból (megannyi dolog mellett). Régen ha végigszaladtál a pályákon, akkor elfogytak. Anno amikor az első részekkel játszottam, bele sem mertem gondolni milyen fasza TR játékokat kapunk majd az új technológiákkal. És most itt van... ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
gp Cikksorozatunk lezárásaként összefoglaljuk, hogy kinek lehet érdemes kipróbálni az új Tomb Raidert, illetve ajánlható-e, de szóba kerülnek a gyengeségek is.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion Go 512gb
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1TB + 2 kontroller + GTA V
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest