Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz blakey #5485 üzenetére

    Elmondom akkor ujra, hatodszor. Hatha ugy leesik.
    A tv sajat tavjaval a halozati megosztas alatt levo mappakat lehet tallozni a konyvtarsteukturaban, de az almappa kedvencekhez adasa nem megy vele.
    A kedvencekhez adas reszen szepen tallozod a mappakat, de az LG tavkapcs OK gombra nem reagal semmit. Ezutan kezdtem el maceralni meg nezni az atv iranyitojaval es jottem ra h kompatibilitasi gond, mert azzal siman raboksz es hozza is adja egybol a fokepernyohoz is.
    ugyanez az A-Tv taviranyitoval megy tokeletesen, meg is csinaltam, vannak ledvencek is az infuseban.
    Csak utana az infuse feluletet, beallitasait, mappakat, tallozva nezegetve rajottem hogy nekem ez tok felesleges, mivel a tartalmaim 99.9% amugyis straming szolgaltatotol jon, nem kell ennyire plexes mediaserveres megkozelites nekem 1 nyamvadt mappahoz

    Vannak meg hasonlo bugok a tavkapccsal, Pl az Apple TV az lg tavkapcs legegeret nem ismeri fel / nem tamogatja, ellenben a menuben neha felvillan es kimerevedik a kepernyon a legeger kirzora ha megmoccan a taviranyito, szoval balami szoftveresen nem kompatibilis egymassal.

    de poroghetunk meg 8 honapot rajta :) , nekem az Infusera, ha mukodik is rendesen, nincs szuksegem, siman nem klyen formatumban rendezem a sajat cuccaimat, ezert nem is eroltettem tovabb

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák