Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
"úgy döntött, hogy a Max-Q márkajelzést kivezeti a piacról"
nem döntött úgy .
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Meg mindig egy kaosz az egesz es fortelmes, de igy legalabb aki akar tudatosan vasarolni (es tudja is, minek kene utananezni), az fajdalommentesen utana tud.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Jah, igen, nyilvan, a tobbi gyarto egyelore bekaphatja, amig nem csinal minimum egy hasonlo tablazatot, ami konnyen elerheto, megtalalhato, es tartalmaz minden letezo laptopot, amit forgalmaznak.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Jó lenne, de jah, kb esélytelen. Eleve amikor ilyen 1x órákat ígérnek akkuidőre, aztán 50%-os fényerőn is éppenhogy bír 4 órát a vas meg stb... Szóval jah, nem ártana némi szabályzás a laptoppiacnak, de akkora gondok vannak, hogy ez kb a legkisebb.
-
félisten
Kötelezővé tették .
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
A képen az micsoda a noti mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest