Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neoforce
aktív tag
Na igen! Amit egyébként a xiaomi vezétőseg is észrevett legalább is ez látszik az utóbbi posztukban ahol 3 éven belül le akarják nyomni az Applet, lesz min dolgozniuk eladásaik Kínában is megcsappantak szerintem látják a problémát, sok a készülékük kevés a fejlesztés, gyenge szoftveres support. Meglátjuk az a hatalmas mennyiségű lové amit most erre szánnak az.mire lesz elég..
-
Pityu.
nagyúr
Ki kéne próbálni google camerával szoftver ügyileg ugye simán tudnak butítani,hogy a drágább telóknak ne legyen ellenfele bár már ez is drágának számít.Nekem eddig mindig a google camere aknázta ki legjobban a telefonba épített szenzort.Sokszor mikor mások már köpködtek xy telefon szenzorára én mindig éreztem,hogy töb van benne és úgy is lett csak google camera kellett hozzá,ha meg raw-ban fotózik az ember még annál is több van egy képben.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
Nézegettem más teszteket pl a youtubon ott is voltak kép nagyítások de ennyire szarok nem voltak a képek.Igen amúgy a redmi note 7 nagyon jó telefon volt fotózás téren is.Sajnos lehet már a mennyiségre mennek jobban mint a minőségre.Én most egy darabig el leszek a pocommal szerintem
#Fruityloops
Szerintem azért a redmi note 10 pro szenzor se olyan rossz.A parasztvakítás leginkább a sok megapixel szokott lenni de az az összes szenzornál ami telefonokban van.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Windows 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest