Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eustock
tag
válasz gelbelex #597 üzenetére
Üdvözlet!
Szerenénk megosztani pár információt:
A hivatalos csatornákon keresztül értékesített Xiaomi készülékekre 2 év gyártói jótállás biztosított, ez nem magyarországi jótállást jelent.
A Xiaomi ezt az idei év májusától biztosítja, és saját szervizközpontjában Lengyelországban történik a készülékek javítása.A termékekhez biztosított jótállási jegy a Xiaomi magyarországi hivatalos partneréhez szól: WayteQ Europe Kft.
A hibásnak vélt termékeket a WayteQ szervizhez kell eljuttatni.
A hivatalos partnerek kizárólag a logisztikában, tehát a készülékek elszállításában, illetve a vevőhöz visszajuttatásában vehetnek részt (javítást nem végezhetnek, a készülékekhez nem nyúlhatnak hozzá) ezért maradt változatlanul a WayteQ megnevezve a jótállási jegyeken, illetve a szerviz elérhetőségein.
A WayteQ Europe Kft. által továbbértékesített készülékek is jogosultak a 2 év gyártói jótállásra, így az eustock, és annak viszonteladó partnerei is biztosítják a jótállást.
Üdvözlettel: EU Stock
-
Milestone2
nagyúr
Igen. Ezt jó lenne tudni.
Különben egyesével mehetünk be a boltokba és kérdezgethetjük: "...helló, itt ebben a boltban wayteq-s a garanciajegy?..."Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
És az méééé' baj?
Már ideje volt, hogy jöjjön...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
válasz E.Kaufmann #574 üzenetére
Az én merülős kérdésemre valaki? Nem merül gyorsan csak az zavar, hogy hirtelen shutdown-ol. Ez így normális (legalább is a Redmi7-nél)?
MDanny: nekem meg nem jött semmi, pedig várnám, még mindig a 10.3.1.0 a legutolsó stabil szerinte.
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Milestone2
nagyúr
Milyen stabil?
5 féle van. Ebből 3 féle járkál nálunk a szürkepiac jóvoltából.A verziószám után, mi a betűsorod?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz E.Kaufmann #606 üzenetére
PFLMIXM frissült most
PFLEUXM
PFLINXM
utóbbi kettő tudtommal nem.PFLRUXM
PFLCHXM ez a kettő érdektelen most számunkraHivatalosan a PFLEUXM az európába szánt, a MI és az IN közepű ugyanúgy global, ugyanúgy tud magyarul is, ugyanúgy gyári, csak nem ide szánták eredendően.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kelzsoca
félisten
Nem tőlünk vásárolnak, csak kínában létezik 18 hónap garancia.
Sajnos a legtöbb cég nem szeretné felfedni a beszerzési forrását, és elzárkóznak a nyilvánosságra hozástól, de van több olyan nagyobb partner is, aki bár jogosult lenne a gyártói jótállásra, azt "nem adja át" az ügyfelek részére, helyette inkább bolti garanciát biztosítanak.
Amennyiben az Mi Store-ban, vagy a xiaomi.hu webáruházban nincs a kinézett termék, és nem tudod megoldani az eustock vásárlást, itt néz szét: likestore, e-x.hu, finominfo, kontaktor.hu
A lényeg, gyártói jótállás wayteq, vagy eustock jótállási jegy esetén érvényesíthető, ahol ilyen jótállási jegyet adnak (kitöltve) ott nem lesz probléma.
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #611 üzenetére
Igen, és lokálisan a magyarországi piacra szánt készülékekről beszélünk.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kelzsoca #612 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert volt már kezemben Magyarországon vásárolt készülék PFLMIXM és PFLINXM stabil romokkal is.
Azért az egy kocsit nagyzolás, hogy az EEA "...lokálissn magyarországi piacra szánt..." Nem vagyunk akkora hal, hogy a mi apró piacunkra, külön lokáliis ROM-ot gyártsanak.
Lokálisan Európai Únióba szánt... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #613 üzenetére
Félreértettél.
" a rajtatok keresztül érkezők
PFLEUXM verziók (Global EEA)?"Erre írtam, hogy igen, és mellé írtam megjegyzésként, hogy a Magyarországra hivatalos csatornán keresztül érkező készülékeket a magyarországi régióba szánták.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Milestone2 #608 üzenetére
Szia!
PFLEUXM
Modelnév: M1810F6LG
Forrás: Alza.húúúúúúúú (mentségem, adtak bandot hozzáingyenesen(kedvezményesen) és gyorsan kihozták)[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz E.Kaufmann #616 üzenetére
Megnéznéd, ha megkérlek a verify your phone purchase részen, hogy milyen országba szánták a készüléket?
Valószínűleg Csehország lesz az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Nekem Szerbia (ez SmartShop)
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
válasz Milestone2 #618 üzenetére
Az enyémet Albániába szánták.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
-
Milestone2
nagyúr
No, a Mi Mix3-asom az Hungary...(pedig ettől vártam ezt az eredményt legkevésbé)
-
kelzsoca
félisten
válasz E.Kaufmann #622 üzenetére
Nem, dehogy is.
-
Milestone2
nagyúr
válasz kelzsoca #624 üzenetére
Te, kelzsoca...
...ez a verify valami vicc?Sorra jönnek vissza haveroktól az ellenőrzések
Arab Emirates
Russian Federation
...blődebbnél-blődebb helyekEnnyire szétszórt fekete (szürke) piacról kerülnek hozzánk a cuccok?
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #625 üzenetére
Sajnos nem vicc, sokszor a fél világon átutaztatják a telefonokat.
-
Milestone2
nagyúr
Kaptam Pápua-Új Guinea screenshotot is hazai telefonról...
...na jó. Nem értem, de ez van.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
novinyul
veterán
válasz Milestone2 #627 üzenetére
Sajnos a szürkén vagy feketén itthon forgalomba hozott telefonokat, javarészt a nagy Kínai testvér piacáról szerzik be. Az a lényeg nekik hogy Global legyen, az hogy eredetileg hová indult volna a telefon, na arra magasról tesznek. Na meg a járulékok(vám,áfa,artisjus stb.) megfizetése sem szokott megtörténni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
Milestone2
nagyúr
Ahogy a galamb mondja: túúúúdom-túúúúdom-túúúúdom
[ Szerkesztve ]
-
Zwiebi
tag
válasz Milestone2 #625 üzenetére
En a Likestore-ban vettem, es az enyemre Magyarorszagot dob ki.
-
Zwiebi
tag
válasz kelzsoca #631 üzenetére
Igen, kaptam, de remelem nem kell hasznalnom.
Amugy az akkuido sokkal jobb ezen a telefonon, mint a Redmi 6-on. Legutobbi toltes ota 37%-ra ment le 4 nap 4.5 ora utan, 6 ora 35 perc kepernyoido mellett, amiben volt legalabb 2 ora halozatis x265 lejatszas is. Bekapcsolt wifi, mobilnet es minden mellett, nem sporolok szandekosan.
-
Milestone2
nagyúr
Szerintem az az eustock vagy wayteq garanciajegy, amin (még ha más cégnél is veszed) eustock vagy wayteq pecsét van rajta...nem más cégé. De tévedhetek...
De ezt majd kelzsoca vagy eustock kijavítja, ha nem így van...
-
szumoo@gmail
tag
válasz kelzsoca #638 üzenetére
Két hét eltéréssel vettem kettőt, mindkettőt Horvátországba szánták, ilyen garijegy egyikhez sincs, csak online számla, azon két évet ír.
Mindazonáltal nekem mindegy hogy ki küldi a szervizbe a bolt, vagy a hivatalos magyar forgalmazó.
Arról nem is beszélve, hogy eddigi telefonjaimat jobbára kínából rendeltem ott meg aztán pláne nem ér semmit a garancia.
Megjegyzem 3ezer forinttal lett volna olcsóbb aliexpresről ennyiért jobb itthon megvenni. -
Milestone2
nagyúr
Ma már sokszor nem éri meg alira várni...
-
novinyul
veterán
válasz Milestone2 #641 üzenetére
Kiegészítők, tartozékok még onnan rendelve jobb árakon vannak. De a telefonokat már nem érdemes kintről berendelni.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
kelzsoca
félisten
válasz szumoo@gmail #640 üzenetére
A hivatalos csatornákon keresztül vásárolt készülékek kerülnek a Xiaomi lengyelországi szervizközpontjába, az egyéb forrásból vásárolt készülékeket az értékesítő saját, vagy kiszervezett szerviznél javíttatja, de gyári alkatrészhez nem férnek hozzá, tehát bontott, vagy utángyártott alkatrésszel tudnak csak dolgozni ezek a szervizek, mint az Apple telefonok esetén.
-
Skillet
addikt
Nálad rendesen működik az akkuidő kijelzés? Asszony telefonján egy idő után megáll, nem számol tovább. Az a gyanúm, hogy az újraindítások körül lehet valami gubanc. Ha nem indítaná újra, végig rendesen számolna... gondolom. De neki (ahogy nekem is a redmi 6) minden este automatán kikapcsol a telefon, reggel pedig be. Ez kavarhatja meg. Más is tapasztalt ilyesmit? Remélem javítják majd.
EZEKET a problémákat tapasztaltuk.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
szumoo@gmail
tag
Automata fényerőt nem lehet állítani?
Úgy értem: eddig androidon ha be volt állítva az automata fényerő és mégis felhúztam maxra a csúszkát az értesítési területen, akkor nem vette maxra a fényerőt, továbbra is automatán sötétítette, világosította a kijelzőt, csak arányosan erősebb volt a fénye.
Remélem érthetően írtam.
Ezen a miuin az automata fény rettentő gyenge, viszont ha kézzel felhúzom, azzal megkerülöm az automatikát, ami később visszaáll magától ugyanolyan sötétre. -
Hol érdemes jelezni szoftveres gondokat, ahol talán néha a fejlesztő is megláthatja? Valamiért marha nagy laggal lehet csak hangerőt váltani, nem csak a hangerő megjelenítése jelenik meg késéssel, hanem maga a hangerő is ténylegesen nagy késéssel (érzésre több száz ms) változik.
-
Milestone2
nagyúr
Milyen ROM?
-
kelzsoca
félisten
válasz Milestone2 #649 üzenetére
Vissza is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest