Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Micsurin
veterán
Hát... ez über gagyi.
Mint valami F2P coop lövölde.Samsung Galaxy S10 -- Switch -- CB500 -- Xbox live: Pummpe
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Én ezt ilyen Cod berkekben ismert outbreak vagy zombi módnak fogom fel, rosszul látom? Azt nem értem mondjuk, miért nem implementálják a Rainbow Six Siegebe megvásárolható DLCként, mert amúgy nem tudom ezt hogy akarják majd teljes áron vagy 40 Euróért adni.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 1600 - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 4 Slim \\ DJI Mavic Mini Fly More Combo \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
wjbhbdux
veterán
"kiszivárgott" egy ismert siege youtuber csatornájára és nem szedette le a ubisoft 1.5 nap alatt amikor a tényleg szivárgott far cry 6 trailert percek alatt igen
-
k-adi
veterán
döbbenten állok ezelőtt, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ki gondolta jó ötletnek a Siege játékmechanikát átrakni egy single/coop zombis kampányos szarba?
próbálják a siege-t meglovagolni, ez egyértelmű de szerintem ezzel csak kb. magukat égetik....
-
Heroes fan
őstag
válasz
yericho800 #11 üzenetére
Jah dettó ez így törlésre kéne ítélni a francba, ez nem single cucc hanem egy időremenős baromság. 2 lövéstől megdöglesz téma.
-
yericho800
tag
válasz
Heroes fan #12 üzenetére
Simán tesa, simán.
-
Heroes fan
őstag
válasz
yericho800 #13 üzenetére
A patriods többet érdemelt volna mint ez a szutyok szar.
Hozzászólok Aktív témák
gp Jelenleg is tartanak az alfa tesztek, a résztvevők közül valaki ismét közzétett egy bemutatót.
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest