Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
nfs undercoverhez képest arcadeosabb vagy valósabb az irányítása? vagy ugyanolyan gáz?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
athomi
veterán
Az Undercover-höz azért nem hasonlítható, de ennek is arcade-os az irányítása. Ha szereted az arcade autós játékokat, akkor tetszeni fog. A gépi ellenfelekkel viszont nagyon kell vigyázni, mert csak akkor csúsznak ki a pályáról, amikor ők akarnak, tehát nem érdemes megpróbálni kilökni őket, mert az esetek nagy százalékában mi fogunk pórul járni. Gondolom ezzel azt akarták elérni a fejlesztők, hogy ne tudjuk kilökni az ellenfeleket a pályáról, csak sajnos átestek a ló túloldalára.
-
volvoguy
addikt
rengeteg játékos nagyon el van tájolva a versenyzés szabályait illetően....felvannak alapvető dolgokon háborodva...pl:
elől vagyok, és a mögöttem lévő előzi akar...én nézek hátrafele, látom hogy balra indul meg...én is sávot váltok...erre vagy kiszorítom...vagy hátulról ugye belémjön és lelassul vagy kipördül...és ezek után anyáz...de kérdem én, nem ez a versenyzés lényege? nem csináltam semmi rosszat, csak levédtem az utat, hogy ne tudjon kikerülni...
ez azért mégsem olyan, amikor egymás mellett van a két kocsi fej fej mellett...és a másik direkt nekedmegy oldalról..mert ez szabálytalan...de amit én művelek az a normálsi védekező taktika...mindenhol ezt csinálják, és így..f1-be is...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
volvoguy
addikt
hát én nem szoktam...f1-ben se áll félre a sato az alonso előtt...ha egy körön vannak...tessék megelőzni...kifékezni....sóderágyba kényszeríteni...de én bizony senkit nem engedek magam elé, ha csak nem vagyok körhátrányban...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
REDeath
őstag
legjobb autós játék lehetne pl egy M0-ás szimulátor, csak állsz a dugóban és hallod a szebbnél-szebb dudálgatásokat, és még egy mp3 lejátszón is lehetne játszani vele. És a legfőbb, minden játéknál valósághűbb érzetet keltene
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest