Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
hát, csúnya dolog ez.... PS4nél mi lesz majd slimesítéskor kihagynak 2 magot?
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
E1even
senior tag
válasz FoxiestFox #14 üzenetére
Akkor jól láttam így laikus szemmel...
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
félisten
-
E1even
senior tag
Nekem is az OLED tetszik jobban.
A cikk elolvasása előtt még azt hittem, hogy az OLED kijelzős lesz az új (nem vagyok otthon PS témában)"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
félisten
Nekem is az oleddel kene
-
szebev
senior tag
A felso kep szebb!
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Buster17
addikt
Ja, én azt hittem, hogy az lcd a drágább meg jobb mert huu upgrade jobbat beletesznek stb ránézésre szebbnek tűnik az lcd és azt akarja közölni a cikk, de ezek szerint tévedek
-
ricshard444
veterán
Hát ez valóban lehangoló
Tekintsünk el a "tetszik a színvilág, nem tetszik"-től és egyértelmű, hogy a fenti panel egyszerűen szebb képet ad, sokkal jobb ránézni.
A Slim általában úgyis az olcsósításról szól, itt kapott egy pofont a kijelző[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
krx21
nagyúr
A kezdeményezés egyértelmű: "költséghatékonyítás"... A többi marketing...
De egyébként akkor már legalább tényleg legalább triluminos technology lenne... -
pach-adams
tag
Az én szememnek akkor is szebb az Oled, bár szerintem jobban járna a péztárcánk ha egy sima HD felbontású IPS TFT panelt kapott volna a készülék :/
Annak szépek a színei, és az áruk is megfizethetőPorból lettél, s majdan porrá leszel :R
-
assemble
addikt
Az OLED kijelzok egyaltalan nem feltetlenul vannak tulszaturalva. Vannak teljesen megfeleloen szaturalt OLED kijelzok. A Samsung kijelzoi altalaban tenyleg tulszaturaltak valamennyire (hozzateszem sokszor kevesbe tulszaturaltak, mint sok LCD kijelzo alulszaturalt = fako), amit mindenki jol le szokott hordani (altalaban valos hozzaertes nelkul), ebbol adodik ez a gyakori tevhit. A Vita-ban levo OLED kijelzojen pl tobbek szerint eleg pontosak a szinek es megfelelo a szaturacio.
-
haddent
addikt
Szerintem egyik kijelző sem az igazi... Az OLED szokásosan agybafőbeszaturált túl élénk, ez az LCD pedig kifjezetten pocsék, az egész tiszta sárga..
Ettől függetelnül nekem az OLED tetszeget és szeretem is az ilyen kijelzőket, de tény, hogy a valóságtól nagyban eltér.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet én vagyok a vak, de nálam csak annyi a különbség hogy a felső élénkebb.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- További aktív témák...