Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Nyitottam topicot a játéknak, oda lehet jönni
-
Redcaster
őstag
Először mikor láttam, akkor sikerült elüldöznöm... Aztán skippeltem párat, de csak nem jött vissza. Aztán 1,5 órát offline voltam, aztán meg csináltam pár mellékes feladatot. Aztán visszanéztem, és szerencsére ott volt
Kíváncsi leszek, milyen mountokat lehet még szerezni.
-
Redcaster
őstag
Én is beletoltam már 5 és fél órát, nekem eddig az év játéka
A világ hatalmas és változatos, a harcrendszer pörgős és taktikus, a puzzle-ök rendesen meg tudják mozgatni az agytekervényeket, a humorról nem is beszélve. Jó pár óráig elleszek vele úgy érzem -
Doblós
aktív tag
válasz
Sirandrish #14 üzenetére
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
-
Doblós
aktív tag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Picit utána olvastam néhány fórumon,és szerencse a szerencsétlenségben,nem nálam van a hiba.Sok külföldi júzernél is jelen van a probléma,talán délutánra helyreáll.Ja,és mind ubi+ felhasználó
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm, és kívánom hogy hamar megoldódjon a problémád.
Ha már megvette az ember fia, legalább had játsszon már veleEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Doblós
aktív tag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Írtam a létező összes supportnak,meglátjuk.
De minden esetre jó játékot kívánok nekedNincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Sirandrish
legenda
Kaptam egy mailt hajnal 1kor hogy megjött a kulcs. Gyorsan beaktiváltam, leszedte reggelre, indítottam és megy. Szóval foglalmam sincs hogy mi lehet a gond nálad, de elméletileg mennie kellene.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Doblós
aktív tag
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Gratula,simán indult?Lehet,ubi+ kavar be nálam,bár a Valhalla egyböl indul
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Külsős oldalon vettem meg, és csak holnap kapom meg a kulcsot..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Elő lehet tölteni... Legalábbis PC-n. Én éjszaka töltöttem le, ha minden jól megy, éjfélkor már játszhatom
-
savior
őstag
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Jah, oké. Csak azt hittem van valami megkötés a játékra.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Sirandrish
legenda
Semmi, csak holnaputántól 4 napot melózok 12 órába, és olyankor nemigen jut idő játékra, így majd csak 5 nap múlva tudok vele játszani
-
savior
őstag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Mi lesz 5 nap múlva?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Sirandrish
legenda
Alig várom a holnapot...hogy egész nap tölthessem, és 5 nap múlva el is indíthassam
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kevesebb mint egy napot kell már csak várnunk és megkapjuk az Ubisoft legújabb játékát.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- trek81 károsultjai
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- Új és Használt 120mm - 360mm Vízhűtések Hatalmas választékban!
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest