Új hozzászólás Aktív témák

  • RaZroX

    addikt

    Nos ezt a történetet nem terveztem így megosztani, addig a pontig ameddig ma "fajultak" a dolgok..

    Május 4-én leadtam a Pocophone F1-et a Mi Store-ban garanciára, ugyanis sárgult-lilult a kijelző bal felső sarka. Volt egy A4-es dokumentum, azt félbevágták és az én részemet oda adták, hogy ezzel tudom majd átvenni a telefont ha elkészült.
    Kérdeztem, hogy mennyi idő lesz kb, mondták, hogy 2 hét kb, de ha közvetlen a WayteQ-nél adom le a telefont (mert, hogy ők intézik a garanciát), akkor pár nappal hamarabb megvan a dolog. Mondtam, hogy azon nem fog múlni, ki tudom várni, nem sürgős.
    A papíron rajta volt, hogy várhatóan Május 20. körül fog elkészülni a telefon, illetve volt rajta egy telefonszám is, meg egyéb elérhetőségek.
    Május 20. után megpróbáltam felhívni ezt a telefonszámot, hát kiderült, hogy rossz telefonszám volt kinyomtatva, "előfizető nem kapcsolható". Mondom az szép, rákerestem és felhívtam a WayteQ szervizt, azt mondta, hogy kis türelmem kérik, elvileg bármelyik nap megérkezhet.
    Nos ezt pár naponta eljátszottuk kb 3 héten keresztül, hogy kis türelmem kérik mert még mindig nem tudják, hogy mi van, már olyasmit mondogattak, hogy kapok helyette egy Mi 9 SE-t ha nagyon nem jön vissza (abba most bele se menjünk, hogy azzal én járnék sz@rabbul..). Azt is hozzá tenném, hogy minden hívásnál megígérték, hogy majd keresnek, hát az esetek zömében én hívtam őket, hogy nem kaptam visszahívást.
    Ma Június 7-én visszakaptam végre a Pocophone-t, kijelzőt kicserélték, csili-vili minden.
    Hazahoztam feldugtam töltőre, közben beállítgattam, majd letettem az asztalra. Ekkor vettem észre, hogy az értesítési led nem világít a töltésre. Megnéztem a beállításokat, minden rendben.. volt resi.. tesztelgettem és hát az van, hogy nem működik az előlapi led.
    Tehát 1 hónapig cseréltek 1 kijelzőt a telefonba és úgy küldték vissza , hogy sz@rul is van összerakva.
    Kíváncsi vagyok, hogy amikor majd bemegyek ezzel, mit fognak erre mondani...

    További szép estét..

    This is the way

Új hozzászólás Aktív témák