Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
Így van, pecorino és guanciale nélkül az összes carbonara csak gyenge utánzat.
Mondjuk én pl. gulyáslevest is szoktam javasolni. Faék egyszerű az alapanyag, melyet csak egy kicsit kell előkészíteni, de utána már csak türelem a főzés további része (ahogy Esterházy Péter mondaná).
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
kemotox
addikt
Ez pontosan így igaz. Direkt nem lőttem le a poént
A krémes szósz három dologból áll össze: a kisült szalonkazsírból, a keményítős főzővízből, meg a tojásból. Óvatosan kell a tojást adagolni, lekapcsolt tűzzel, mert különben rántotta lesz belőle. De ha nem túl melegen keveri össze az ember a szajrét, akkor isteni selymes szósz lesz belőle. Ha egyszer eltalálja az ember, akkor rá is érzett, onnantól kezdve easypeasy. És mint montad, nem olyan, mint az itt megszokott dolog. Szóval ha vendégvárónak csinálja az ember akkor még jól rá is csodálkoznak a népek Jó cucc, nekem a kedvenc kajám csinálni. Enni meg a kirántott hús(#9) adlersson: pekorínóó románóóó, pármezsánó rezzsiánóó Jó sajtok, csak bírja a pénztárcád
Szerk.: Még valami eszembe jutott. Csirkecsecs, azaz pipicici. Jó kis alapanyag, könnyű vele dolgozni, hamar átsül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megjelent az iOS 17.4, minden idők egyik legfontosabb iPhone-frissítése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óra topik
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- DIGI Mobil
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...