Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz kemotox #38 üzenetére

    felhasznált edény számának szempontjából ugyanaz, ha egy adag húslevest főzök vagy tizet, akkor is minden kell bele
    ha már húsleves, ma azt főzök, két deszka - hús/zöldségek -, csirkemellnek egy tál/tányér, májnak is, aztán egy másik amibe kiszedem a letisztított/felvágott húsokat, egy "kóstoló tányér", fakanál, zöldségek kihalászására "kampós" szedő, egész borsnak tartó, aztán ha tészta lesz annak edény, ha grízgaluska akkor annak, kések húshoz, zöldséghez, finom munkához, egy tál a zöldségeknek, aztán a végén két tányér és kanalak, poharak, már félig is van a gép:)
    aki sokat főzőcskézik vegyen wokot- én nagy serpenyőnek hívom ( : -, abban akár pörköltet is lehet csinálni, de pirítani is lehet benne a húst, na azt sajnos nem lehet gépbe rakni, ellenben olyan teflonos a felülete h kb csak át kell törölni

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák