Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Valamelyik itt belinkelt cikkben olvastam, hogy ha a szárítás nagyobb hőfokon történik (sütőben, szárítóban), akkor utána a magok nem életképesek. Éppen ezért még a szárítás előtt kell kivenni belőlük, persze ahhoz hosszában félbe kell vágni a paprikákat, és így a végén nem néznek ki olyan jól.
Ezt persze tapasztalat nélkül mondom, így lehet az ellenkezője is igaz.
"nincs rá lezsóidő"
-
looser
addikt
Hát ez nagyon szép kis paprika lesz! Most, hogy nézem a képeit, nagyon hasonlít a Little Elfre, az is elképzelhető, hogy ugyanaz, más néven. Egyébként valahol olvastam, hogy ez is, ha beérik, szép piros lesz, ezek az átmeneti állapotok. Egyébként potens kis dög >:>
(#103) petipetya: igazából ha hagyod, és megfelelőek a körülmények, akkor szép nagyra meg tud nőni, sok levéllel és terméssel, minden annál nagyobb (bizonyos határig) amekkora életteret hagysz neki, bár ez talán kissé pongyola megfogalmazás, de kb. így van :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...