Új hozzászólás Aktív témák

  • Mofarguru

    csendes tag

    válasz Zoona #12900 üzenetére

    Pár mosás utána némi "tapasztalat"

    - Az 1400-as centrifugázásnak köszönhetően "szinte" száraz a ruha. Én használok mellette szárítógépet is, és ebből kifolyólag még kevesebb idegig megy a szárító program (30-40 perccel rövidebb a szárítási ciklus).
    - Igen csak halk a működése. Az előző Samsung Bubble-hoz képest ég és föld a különbség
    - Alapból a 3 órás (ECO40-60) programot simán le lehet venni 2 órásra vagy az alá ha nem olyan szennyezett a ruha. Ez a napi használat mellett simán elég. Ez egy nagyon hasznos dolog.
    - Amit egyelőre még nem tudtam eldönteni az a folyékony mosószer (én ezt használok) adagolása. A tartóba 80-100ml között lehet tölteni csak nem tudom, hogy ez minek a függvénye? A max az a 110 csak nem tudom kell e egyáltalán eddig feltölteni mosásonként?
    - A bekapcsoló gomb nekem nem annyira szimpatikus, mert hosszan kell nyomni míg bekapcsol. Igaz ez csak "ízlés" kérdése.
    - Ha elindítasz egy programot (pl. az első használat előtt egy 14 perces átmosás) majd megállítod a vége előtt (asszony így tett) majd kikapcsolod és vissza nem tudtam kinyitni az ajtót mert nem engedte holott víz már láthatólag nem volt benne. Néztem a kézikönyvet, de nem jöttem rá, hogy miképp lehet ezt abszolválni?
    - Nagyon frankó a 8kg-os kapacitás, és mivel a szárítógép is ennyit tud így jól tele lehet tenni mert nagyon nagy a dobja és sok belefér. Ja és az adott program amire állítva van nézi, hogy mennyi ruhát teszel bele és ha sok akkor jelzi. Ez is nagyon hasznos, mert mi az előző mosógépnél annyit tettük bele amennyit csak tudtunk. :D Hozzá teszem ez hosszú távon egyik mosógépnek sem tesz jót.
    - Eddig úgy látom, hogy szépen most nincs gond vele.

    Így első blikkre ennyi lenne. Nem bántam meg, hogy ezt választottam bár...asszonytól "megkaptam", hogy nem olyan szép mint az előző. :D Ő ennél szebbet látott a boltban. :D Tisztelet a kivételnek de a nők nem úgy vesznek ilyen dolgokat, hogy előtte fórumokat bújnak meg hozzászólásokat olvasgatnak a témában. Azt mondja Ő bement volna az első boltba és megvette volna az első keze ügyébe akadót. Mondtam neki, hogy látod ezért nem Te veszel ilyen dolgokat. :D

Új hozzászólás Aktív témák