Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
seolwon
tag
-
Mc Elek
csendes tag
Köszi, beállítottam. A képek minősége még így is jobb, mint a Rizsköret x9s-nél. (Xiaocai)
Ami zavar nagyon, a super power saving mode, tulképp mindent letilt, csak a telefon meg a kepernyo marad.
Lehet ezt setupolni valahol? ha mondjuk 5 %-nál csinálná, akkor megérteném. de 20%? az még 1/2 töltés egy kisebb akkus telefonnál.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Egyre rosszabb a hanghívások minősége nálam ezt a vonal másik végén lévők jelezték nekem vissza sokszor alig értenek meg,mintha az űrből telefonálnék,visszhangos vagy tompán halk stb.Nálatok mi a helyzet?
Lehet ha ez ilyen gyárilag akkor megválok tőle.A kihangosító az tragédia nálam szinte használhatatlan.
Nálatok mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
nagyarcz
tag
üdv mindenkinek!
előjött egy új probléma, akarok fényképezni camera mx-el és ott jött elő a probléma, az előlapi kamerát indította el, azt is fejjel lefele, akárhogy forgattam a telefont mindig fejjel lefele látszottam rajta,de az elkészült képen viszont rendesen. viszont a hátlapi kamerára nem tudtam átváltani. azt hittem program hiba, volt restart telefon, program újratelepítés, gyári program nézegetése,de ott se láttam a hátlapi kamerát, mitől lehet? csak nem döglött be pár hét alatt....volt már ilyen problémátok?
üdv
nagyarcz -
nagyarcz
tag
feltettem közben egy "Test your android" nevezetű programot, első kamera ment, második kameránál sötétség lehetséges,hogy egyik percről a másikra megdöglött volna?
-
nagyarcz
tag
van értelme oda-vissza küldözgetni kamera miatt? vagy hagyjam meg telefonálni, netezni meg ilyenekre? fotózni már nem fogok vele, úgy érzem
-
nagyarcz
tag
tinydeal-ről rendeltem németből, nincs 1 hónapos se a készülék vagy talán megvan annyi....
-
nagyarcz
tag
gyári visszaállítást? megpróbálom.
-
nagyarcz
tag
nos gyári visszaállítás megtörtént. nem látok változást. viszont a csomag, amiben a készülék volt, el lett dobva. a címet mi alapján tudom meg hogy hova küldjem? írjak mailt az oldalnak ez ügyben? (tinydeal)
-
nagyarcz
tag
itt egy kép, ahol jól látható,hogy a másodlagos kameráról mit ír, próbáltam az engineers programot is az mikor a kamerára léptem dobott egy hátast és kilépett a programból,error
[ Szerkesztve ]
-
nagyarcz
tag
leesett az tény, de minden funkció működik, kivéve a hátsó kamerát. Szétszedtem mert én is arra gondoltam,hogy a szalagkábel kijött a helyéről,de nem, minden a helyén van. írtam a tinydealnek, mondták küldjem vissza a normál postával, igaz lehet el fog tartani 1 hónapig, mire odaér, meg ugye mire megnézik, cserélik az alkatrészt vagy küldenek másikat, mert kínába kell küldenem. kérdés, hogy 2 hónapot megér-e ez a procedúra?!?!?!
-
peestike
őstag
sziasztok! nézegetem a telót, főleg az akksi miatt szerezném be.
érdeklődnék, hogy megy e már a rootolása a telefonnak?
esetleg valaki megkukkantaná nekem, hogy hogyan is gazdálkodik a rammal a telefon?
mennyi szabad ram van indítás után? köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
kolivanov777
tag
Üdv!
Nekem is van egy K4000esem, elég jó kis teló! Egyedül az autós kihangosítóm nem megy vele, csatlakozik hozzá, de engem nem hallanak, csak én a hívott félt, vkinek volt hasonló tapasztalata? Vagy esetleg hol lehetne állítani a telóba a blutooth kompatibilitást?
Előre is köszi!
-
dh66e
veterán
válasz HuaweiU8500 #121 üzenetére
Képernyőmentést hogyan lehet elérni?
-
peestike
őstag
válasz HuaweiU8500 #121 üzenetére
köszi szépen!
én is a pro-t nézegetem most egyébként.másik kérdés lenne még, hogy okos karkötővel valaki használja esetleg?
mennyire megy szépen folyamatosan fix stabilan a bluetooth-a a telónak?
erről esetleg valaki tud valamit mondani?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
dh66e
veterán
válasz peestike #131 üzenetére
Azt jól gondold meg.
Nekem nagyon idegesítő hogy nincs,főleg meló közben csak a kikapcsolt képernyőt látom mindig be kell kapcsolni a kijelzőt hogy lássam keresett e valaki.Ez az egy ami miatt hason szőrűeknek nem ajánlom a telót ha hangos melója van és nem akar képernyőzni állandóan.
A többi részével nagyon elégedett vagyok ezért az árért az akkuidő meg megváltás minden szempontból. -
IldiH
tag
válasz HuaweiU8500 #136 üzenetére
Nem hordunk karkötőt Amúgy nem az amerikai elnök vagyok, hogy muszáj azonnal értesülnöm mindenről. Így is elgondolkodom néha, hogy felesleges ez nekem
-
peestike
őstag
A telefon tulajoktól szeretném kérdezni, hogy hogyan vannak megelégedve a hangminőséggel? Beszéd közben milyen a hangszóró/mikrofon? Tiszta mind a két oldal? Csak mert külföldi oldalon olvastam, hogy lehetne szebb, jobb. Köszönöm!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
dh66e
veterán
válasz peestike #138 üzenetére
Eddig a legrosszabb az összes telóm közül.A kihangosítója pedig használhatatlan szinte.
Ez nem azt jelenti hogy nem hallod a másik felet vagy ő téged csak nem az az igazán tisztán szóló kicsit amolyan bura hang megy ki a másik félnek.....
Lehet az enyémnek van baja mert itt másnál nem olvastam hogy panaszkodnának,de külföldi fórumon én is olvastam pár rossz tapasztalatot. -
IldiH
tag
Tudod, az elején még sokszor belefut az ember hibába. Én eddig olyat nem találtam, amivel nem tudnék együtt élni. Pl. a K4000-nél az usb fej nem megy bele teljesen, olyan érzés mintha ki akarna esni (de mégis érzékeli, mert tölt rendesen). Zenét sem sokszor hallgatok, így megelégszem ezzel a hangzással. Fontosabb a nagyon pontos GPS, a fotói, a gyorsasága, stb. Arra az 1-2 évre tökéletes, amíg megint újat veszek.
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok, kicsit off lesz, de ez a legpörgősebb oukitel topik ahogy elnézem.
Vettem anyumnak egy oukitel u7 pro-t kb 2 hónapja, pár hete sajnos teljesen megadta magát a hangszórója, így nem csörög, és az alkalmazásoknak sincs hangja. Telefonálni lehet vele és a füles is jó, de azért jó lenne ha csörögne neki. Garival nem lenne gond, de közben kidobta a dobozát, meg a papirjait, meg azért biztos lenne vagy két hónap mire oda vissza megjárja Kínát + a vámolással papírozni. Vidéki szervizben bent volt, de nem tudtak neki segíteni, mert nem kompatibilis a hangszórója a náluk lévőkkel. Tudna esetleg valaki segíteni kicserélni a hangszórót?
KöszönömTúrista vagyok
-
IldiH
tag
És ha rendelsz hozzá eredetit?
(És csak egy kérdés: biztos, hogy meghalt a hangszóró? A férjem pl az egyik játékkal mindig benémítja a K6000-est és csak ott lehet visszarakni rá a hangot. Tehát a beállításokban azt látod, hogy max. hangerő, de mégsem szól (zene, csörgés). Ha meg a játékban visszahangosítod, akkor újra szól rendesen minden. Nem lehet, hogy valami alkalmazásban némította így véletlenül?)
-
jFox
addikt
Elsősorban a Pro tulajokat kérdem, bár szerintem ugyan az a kamera mindkettőben:
mennyire jó a kamerája? Vállalható fotókat lő?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz HuaweiU8500 #147 üzenetére
Ez használhatónak tűnik.
Csinálnál egy tájképet is?--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs