Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz ЯΞNΞGΔT #1043 üzenetére
Nem tudom mások hogyan, de én (még?) sajnos nem kaptam.
(#1042) zaibatsu HTC One-t nem ismerem, de van egy Note 2-m is - rezeg annyira, mint a N2
Szerk.: van valami a ph! WYSIWYG hsz. szerkesztőjével? Hiába kattintok bármire is, nem reagál. OK, user (Chrome) error nálam. FF-ból OK[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
kano
nagyúr
válasz ЯΞNΞGΔT #8784 üzenetére
Ok, csak aludnom is kell valamikor, dolgozom is éppen és ott van még a két kisfiam is (aki fontosabb).
[link] Ez csak 38R alapú ROM-on működik, CM11-en nem. Frash recoveryból és wipe cache.
Írtam Jishnunak, hogy sokan használják a sima CM11-et is és azt is megnézhetné. Feltöltöttem neki a CM11 kamera appját és kértem, hogy nézze meg, azt írta, hogy megnézni.
Ami hibát eddig észrevettem, hogy a slow motion katasztrófálisan vesz fel, ezt jeleztem is már neki (ránéz).
Jelenleg egyébként az tapasztalom, hogy kevés fényben sokkal jobb a kép minősége és normál fénynél nincs sok különbség.[ Módosította: philoxenia ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest