Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #35250 üzenetére
Nálam az Alkalmazkodó fényerő mintha COS alatt működött volna, mert amikor kinn voltam szabadban felhúzta rendesen. (SONY Z4 Tableten is működik)
Nem a Környezeti kijelzőre gondolsz ami energiazabáló?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
M0RGI
őstag
válasz janosibaja #35250 üzenetére
Nálam is CM alatt meglepően jól működött az alkalmazkodó fenyerő. Nagyon kedveltem.
LOS alatt egyáltalán nem teszi a dolgát. Plusz nem tudom hova lett a kijelző felébresztése a készülék felemelelésekor (vagy ilyesmi) menüpont.[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Na, máris megcsináltam az első hülyeséget! Tegnap beragadt egy program (valószínűleg a TuneIn Radio) és recoveryben nem csak dalvik/art cache-t csináltam, hanem system cache-t is! Na, most custom recovery van de semmi más nincs a telón. Egy életre megtanultam. Otthon kezdhetem az egészet elölről!
Két kérdés!
1. Ha valamilyen program beragad, akkor hogyan tudom kilőni? Csak az újraindítás segít?
2. A legutóbbi nightly alatt azt vettem észre, hogy a fizikai power gomb késleltetve működik. Ez csak nálam van így vajon?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz RetepNyaraB #35257 üzenetére
Ilyen lehetőség LOS alatt nincs. A back gombot nem lehet vezérelni! Ez AOSP lesz!
-
janosibaja
őstag
Nem nagy ügy, csak kicsit bosszantó, ha lenne egy ötlet a javítására.
Mióta többek tanácsára letiltottam a LOS-ban a fagyogató gyári kamera appot, a Bacon remekül működik helyette, de hiába állítom zárképernyő hivatkozásként a Bacont, újraindítás után állandóan eltűnik a zárképernyő jobb alsó sarkából az ikonja.
Megoldható, vagy éljek együtt ezzel a Nagy Problémával?
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz janosibaja #35259 üzenetére
Volt már, hogy nekem is eltűnt de attól függetlenül ugyan úgy meg lehet nyitni mint mikor ott van.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
balazs1022
őstag
válasz janosibaja #35259 üzenetére
Nekem sem volt jo. A gyari kamera alkamzast tettem fel, amivel még működött. Majd tettem fel egy masik kamerat is. Feloldaskor rakerdezett h melyik legyen az alapertelmezett kamera. Kivalasztottam melyik legyen. Ezutan jo lett. Utana le is lehet torolni veglegesen a gyari kamerat.
-
janosibaja
őstag
válasz balazs1022 #35262 üzenetére
Nekem nem engedi törölni a LOS a gyári kamerát, csak letiltani.
Beállítottam, hogy álljon alapértelmezettre, most meg úgy tűnik, tök jól, a Bacont indítja el. Lehet, hogy megadtad a megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Ha esetleg mást is zavart volna, hogy más óra widget van zárképernyőn, mint a nyitóoldalon, van megoldás: AcDisplay.
Ezzel ugyanaz a widget lett a nyitóoldalamon, mint a zárképernyőn. Nem újdonság az app, de én nem tudtam, hogy widgetet is kezel, s így egységes lehet az arculat.
Újraindítás után a PIN-kódot még a régi felületen kéri, de onnét kezdve működik.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz janosibaja #35266 üzenetére
Nagyon jó!
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #35181 üzenetére
Feltettem a legújabb uoLOS-t (20170416-i), nem tudtam, hogy már 7.1.2-es droid lesz így feltettem mellé az Apr 06-i 7.1-es Micro SlimGApps-ot. Eddig minden rendben megy. Le van töltve a 7.1.2-es SlimGApps-is így ha valami gond lenne a mostani felállással akkor tolom fel a frissebbet.
-
Obyboy
addikt
válasz Dolphine #35269 üzenetére
Igen.
Ha pl a telefonon lévő LOS-hoz jön ki egy új build és azt szeretnéd twrp-ben rátelepíteni (dirty flash) akkor a ROM után fel kell telepíteni a GApps-ot és a Magisk/SuperSU-t is újra, (külön-külön minden telepítés előtt/után cache és dalvik wipe is kell, előfordul hogy a telepítések közt ajánlott recoverybe restartolni is).
Nem kell bocsánatot kérni azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz Dolphine #35269 üzenetére
Nekem OTA-n frissül a LOS.
Letölti a frissítést, újraindul TWRP-ben, lerendezi magának az egész frissítést, aztán újraindul és kész is. Még nem kellett egyszer sem Gapps-t újratelepíteni.
Igaz, nálam SuperSU van.
Olyan már volt, hogy a Root Checkerrel kiderült, hogy nem rootolt az OPO - azt elvesztette valahogy frissítés közben -, akkor TWRP-ben rányomtam újra a SuperSU zipre és minden OK.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #35268 üzenetére
Nekem elég akadozósnak tűnt a 7.1.2. Neked nem?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rum-cajsz
őstag
válasz janosibaja #35266 üzenetére
Tényleg jó kis app, de nagyon úgy néz ki, hogy halott a fejlesztés sajnos.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Dolphine
addikt
válasz rum-cajsz #35275 üzenetére
Az AccuBattery appot felvettem a kívánságlistára. Egyelőre a Greenify úgy tűnik, hogy teszi a dolgát.
Az AcDisplay valóban rég volt frissítve, pedig nem ártana! Ha van / lesz valami alternatívája, akkor ne tartsátok magatokban!
Ma volt egy érdekesség LOS alatt. A mobilnetet hiába kapcsoltam be, nem volt net, csak egy újraindítás segített. Más is járt már így?
-
zsiga19
csendes tag
Kedvenc telefonom nem reagál semmire. Épp telefonáltam, befejeztük a beszélgetést, elvettem a fülemtől a készüléket, hogy letegyem a hívást, de semmit se mutatott a kijelző, a gombok sem csináltak semmit. Rádugtam a töltőre, de a töltést jelző led sem világít, és azóta sem reagál semmire, a kijelző sötét. Kb. egy-másfél órája töltőn van, de semmi. Valakinek valami jó ötlet?
-
rum-cajsz
őstag
válasz Dolphine #35276 üzenetére
"Ma volt egy érdekesség LOS alatt. A mobilnetet hiába kapcsoltam be, nem volt net, csak egy újraindítás segített. Más is járt már így?"
Ez feltehetően a wifi bug lehet, én most franco kernellel próbálkozom ellene, egyelőre nem jött elő. De a szakik lehet tudnak jobb ötletet adni.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
RetepNyaraB
veterán
válasz zsiga19 #35277 üzenetére
Reset (nyomva tartod a power gombot, míg újra nem indul, ez kb.10sec). Ha nem bootol, recovery, vagy legrosszabb esetben fastboot menni fog. Jelezd mi van, feleslegesen ne írkáljunk.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
zsiga19
csendes tag
válasz RetepNyaraB #35279 üzenetére
Nem 10 másodpercig, hanem vagy fél percig is nyomtam a gombot, és elindult Szóval semmi gond, megy, mint a parancsolat De akkor vajon miért nem világított a led a töltés hatására? Most 77%-on van az akksija, és töltődik, most világít a led is... És miért kapcsolhatott ki? Az akkumulátor adatainál nem látszik, hogy lement volna nullára a töltöttsége...
-
-
zsiga19
csendes tag
válasz RetepNyaraB #35281 üzenetére
Még sose volt ilyen gond, LOS van rajta, COS-ra húztam rá nem is olyan régen, előtte volt egy gyári visszaállítás, azóta folyamatosan frissítem, most az április 10-i verzió van rajta. Mindenesetre köszi a segítséget!
-
norbert1998
nagyúr
Hali.
Van itt olyan aki nyugdijazni tervezi vagy nyugdíjazta már a telefont de még megvan?
Egy földhöz vágás után a hatlapom kissé leharcolt állapotba került -
Dolphine
addikt
válasz Obyboy #35284 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogyha van egy újabb build, akkor le lehet lementeni mindent a telón (appok, beállítások, stb.), hogy ne legyen dirty flash, hanem tiszta telepítés? Erre megoldás lehet a Helium, vagy Titanium Backup? Vagy ezek nem jó megoldások?
-
Dolphine
addikt
válasz Obyboy #35286 üzenetére
Köszönöm!
Akkor a menete gondolom a következő: Titanium Backup által lement. Majd amikor fenn van az új build, akkor visszaállít? Nem hülyíti ez meg az appokat?Az SMS helyreállításra ott van az SMS Backup & Restore. Nekem teljesen jól működik!
-
kano
nagyúr
válasz Dolphine #35287 üzenetére
Néha meghülyíti és ettől lehet furcsa viselkedése is a romnak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #35289 üzenetére
Mennyire jön be a 7.1.2? Nekem valahogy a márciusi uoLOS romok jobbaknak tűntek...
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
Semmi extra nincs a 7.1.2-ben ami nélkül nem tudnék élni. Nekem a legjobb SOT a 03.15-i és a 03.30-i uoLOS alatt jött össze, az áprilisiak közül csak kb minden harmadikat tettem fel de egyik sem hozta a márciusiak teljesítményét. Csak dirty-ben tolom a buildeket egymásra lehet ez is kihat a SOT csökkenésre, bár minden telepítés előtt/után megy a cache+dalvik wipe.
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #35291 üzenetére
Feldobnád nekem valahová a 03.15-i uoiLOS-t? Letöröltem véletlenül és az oldalról már nem szedhető le.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #35293 üzenetére
Hálás köszönetem!
-
JoHnNiEE
csendes tag
villámkérdés
van valakinek eladó sandstone vagy bambusz styleswap?
amennyiben igen kérem pm asap -
Lomha 8V
addikt
Jött az értesítés, hogy van új frissítés, NOS-ra. Na mondom, de király, már frissíti magát. Erre közli, hogy menjek a Recovery-be, azt rakjam fel. Há' menj a pi**ába, az nélküled is megy, hülyegyerek.
-
Obyboy
addikt
válasz Lomha 8V #35298 üzenetére
Nézd a jó oldalát eddig nem is szólt, hogy jött ki új.
Live Display-en belül a nappali és az éjszakai képernyőmód közti automatikus átállás működik már a NOS-on? Nekem a március 1-i volt fent utoljára azon még nem működött csak az időzített vagy a manuális így váltottam másik ROM-ra."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest