Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanya

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz gippazoid #8292 üzenetére

    1.: Csütörtökön elküldöd a hibajegyet. Gyenge az akku, stb. Mondjuk előtte az apkmirrorról szedd le az oneplus diagnostic.apk-t és nézd meg a tényleges akkuelhasználódást ( nagyobb érték a jobb, ez ilyen fura. Windows 10-11 alatt a kisebb érték a jobb)
    ha olyan 75-80% körüli, akkor talán még megéri kicsrélni, e fölött nem.
    2.:Ha elfogadják, akkor gyári állapotba visszaállítod (a fontos dolgok lementését követően) és belerakod az eredeti dobozába. Megérkezik az UPS-es szállítólevél és leadod, hogy hol vegyék fel. FIgyelj, ha volt utcanév változás, vagy bármi változás az elmúlt 10 évben, az UPS rendszere nem naprakész! Ha vörös hadsereg útján laktál 10 éve és átnevezék kisvirágra, akkor vörös hadsereget adj meg! Kb hétfőn jönnek is érte. Munkahelyre is értemennek.
    A szállítólevél számával tudod nézni, hogy mi újság. Ha megjött a szervizbe, akkor kapsz üzenetet.
    3.: Ha fel van tárva a hiba, akkor kapsz egy üzenetet, hogy miket találtak, a javítás a részletes számla alapján ennyi+ennyi lesz. Az anyagköltség (repair price az oneplus oldalán) + szervizes munkaóradíj, handling, testing, etc, +27% áfa. Ha elfogadod, akkor kapsz egy linket, ahol kártyás vásárlásként kifizeted. Kb 1-4 órán belül ha kész, akkor a következő délután 2 órakor (ha este fizeted, akkor másnap, ha reggel fizeted, akkor aznap) elindul hozzád, ahová 24 órán belül megjön.

    Általában 4 munkanap, ritkán lehet 5 is. Ha csütörtökön délután küldöd a hibajegyet, akkor péntek reggelre megvannak a linkek és hétfőre foglalhatod is a UPS-t (aznapi nincs) A hibajegybe írt bele hogy out of warranty!

    FONTOS! Az új aksi nem lesz 100%-os. Egyik új aksi sem 100%-os. Olyan 90-100 között jó.

    [ Szerkesztve ]

    A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

Új hozzászólás Aktív témák