Új hozzászólás Aktív témák

  • NextError

    tag

    1-2 hónapja használom a Dbrand Grip tokot, egy kis élmény beszámoló hátha valakit érdekel. :D Kb amikor megérkezett a telefon akkor rendeltem rá ezt a tokot, viszont azt akkor kezdhették gyártani vagy valamilyen gondok voltak, így 2 hónappal később küldték, persze nagy bocsánat kérések voltak meg + skint is küldtek ajándékba.
    Viszont itt még nem ért véget a szenvedés, a posta is ült rajta majdnem egy hónapot míg sikerült lelkesen megvámolniuk a csomagot. Így az amúgy sem olcsó tokból lett egy nagyon drága tok a maga kb 15 ezer forintos árával.
    Ellenben egy tényleg nagyon jól összerakott kellemes és kényelmes tokot kaptam. Jó a fogása, védi is, gomboknak is jó a nyomása. Néhány kép [kép] [kép] [kép] [kép].
    Annyi hogy a Nillkines full glue foliát egy picit nyomja egyik oldalt ami így kissé levegős, de így is sokkal jobb mint egy clearplex (legalább is számomra, poros helyen dolgozok kint a szabadban, érték kisebb nagyobb karcok a képernyőt ami maradandót okozott a 6 ezer forintos clearplexben..). Ez az uv-s jól hangzik, lehet megér majd egy próbát.

Új hozzászólás Aktív témák