Új hozzászólás Aktív témák

  • Tailorzsolt

    tag

    Újabb helyzetjelentés. (persze csak ha valakit érdekel a szenvedésem :O )

    A telefon ismét feléledt magától 15-20 perc múlva (ezt úgy kell érteni, hogy hozzá sem nyúltam, fekete kijelző, az asztalon pihent) ami érdekes, hogy most nem a Fastbootba dobott, hanem az Üdvözöljük kezdőképernyőre, így elkezdtem újra belakni a telefont és elkezdtem örülni, persze feleslegesen... Minden betöltött, az alkalmazások visszaállításra kerültek. Szépen megvártam, mire minden magától betölt, nem piszkáltam.. Kész volt, gondoltam elkezdek mindent visszaállítani és ekkor vettem észre, hogy semmi nem indul el, minden kifagy, a beállításoktól kezdve a viberen át a play áruházig minden. Valami nagyon nagy gáz lehet, de nem hiszem, hogy hardveres, inkább szoftveres lehet, de őszintén fogalmam sincs mi lehet, még csak hasonlót sem találtam még külföldi fórumokon sem... :(

    Már csak egy dolgot szeretnék, valahogy gyalulni mindent és akkor elindítom a gariztatást, mert úgy néz ki ebből nem lesz semmi.

    Szóval az utolsó kérdésem, hogy hogyan tudok mindent törölni úgy, hogy nem enged be a beállításokba és a recoverybe sem.

    Csak Fastboot van, ha Recoveryre nyomok, akkor visszadob a Fastbootba, ha újraindítom, akkor bebootol a rendszer, de miután feloldottam a képernyőt minden kifagy és semmit nem tudok csinálni, a beállításokat sem érem el, de közben be vagyok jelentkezve a Google fiókommal a telefonba és így nem akarom visszaküldeni.

    Valkinek valami ötlet? (aztán ígérem nem próbálkozom tovább és visszaküldöm garanciára, nem fárasztalak benneteket tovább.. :D )

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák